In 10 stappen naar ERP software

5 February 2019, 11.56afbeelding In 10 stappen naar ERP software

Waar moet je allemaal op letten bij het kiezen van de juiste ERP software? Welke vragen moet je stellen? Wat heb je intern en extern nodig? Deze blog zet 10 stappen op een rij die je kan doorlopen richting de keuze van een ERP pakket.

Lees verder

10 redenen om van je boekhoudpakket over te stappen op Business Central Cloud

1 February 2019, 10.12afbeelding 10 redenen om van je boekhoudpakket over te stappen op Business Central Cloud

De meeste boekhoudpakketten op de markt zijn goedkoop, makkelijk te installeren en worden mede om die redenen gebruikt door honderden tot duizenden accountants. Echter, als bedrijven groeien, blijken de meeste pakketten niet meer voldoende te ondersteunen in bedrijfsprocessen. In dit artikel geven we je tien redenen waarom je Microsoft Dynamics 365 Business Central Cloud als boekhoudpakket zou moeten overwegen, als je jouw bedrijf wil laten groeien.

Lees verder

Dynamics 365 Business Central vervangt Dynamics NAV

22 November 2018, 11.38afbeelding Dynamics 365 Business Central vervangt Dynamics NAV

Grote firma's laten zich vaak inspireren door de natuur. Het lijkt erop dat Microsoft dat ook heeft gedaan: het is immers weer herfst en de wolken jagen de lucht. Zoals het hoort bij de herfst, laten de wolken ook regelmatig iets vallen. En juist in dit seizoen brengt Microsoft juist de nieuwe versie van Business Central uit.

Lees verder