How to: Microsoft Dynamics 365 Business Central - Efficienter werken door Outlook integratie

19 March 2019, 08.57afbeelding How to: Microsoft Dynamics 365 Business Central - Efficienter werken door Outlook integratie

Hoe werkt de Office integratie in Microsoft Dynamics 365 Business Central? In deze video laten we zien hoe je vanuit Outlook een nieuwe klant aanmaakt in Business Central, hoe je een aanvraag van een bestaande klant efficiënt kan opvolgen vanuit Outlook door de integratie met Business Central en hoe je super makkelijk een offerte opstelt en kunt verzenden en deze offerte vanuit Outlook ook nog eens gemakkelijk kan omzetten in een factuur.

Lees verder

How to: Microsoft Dynamics 365 Business Central - Betere beslissingen nemen

18 March 2019, 14.56afbeelding How to: Microsoft Dynamics 365 Business Central - Betere beslissingen nemen

In deze video komen een aantal onderwerpen voorbij. We gaat in op het gebruikersscherm met zijn handige actieknoppen en overzicht met belangrijke financiële inzichten. De intelligente cloud inzichten voor realtime managementinformatie. De extensies in de AppSource en hoe je de Business Cental app installeert en opent op je smartphone.

Lees verder

In 10 stappen naar ERP software

5 February 2019, 11.56afbeelding In 10 stappen naar ERP software

Waar moet je allemaal op letten bij het kiezen van de juiste ERP software? Welke vragen moet je stellen? Wat heb je intern en extern nodig? Deze blog zet 10 stappen op een rij die je kan doorlopen richting de keuze van een ERP pakket.

Lees verder

10 redenen om van je boekhoudpakket over te stappen op Business Central Cloud

1 February 2019, 10.12afbeelding 10 redenen om van je boekhoudpakket over te stappen op Business Central Cloud

De meeste boekhoudpakketten op de markt zijn goedkoop, makkelijk te installeren en worden mede om die redenen gebruikt door honderden tot duizenden accountants. Echter, als bedrijven groeien, blijken de meeste pakketten niet meer voldoende te ondersteunen in bedrijfsprocessen. In dit artikel geven we je tien redenen waarom je Microsoft Dynamics 365 Business Central Cloud als boekhoudpakket zou moeten overwegen, als je jouw bedrijf wil laten groeien.

Lees verder