Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Alles wat je moet weten over het creëren van een succesvolle digitale werkplek

Maak jouw bedrijf klaar voor de toekomst

De digitale werkplek is de toekomst en de toekomst is nú! Nu werknemers op zoek gaan naar meer variatie vanaf waar zij hun werk doen, moeten werkgevers op zoek naar manieren om werknemers hierbij te ondersteunen. De uitdaging is enorm, want bedrijven moeten afstappen van de standaard werkplek en bijbehorende technologieën. Maar, voor werkgevers die het goed aanpakken, zijn de gevolgen ook enorm. Denk aan verbeterde werknemerservaring, productiviteit en samenwerking. Lees in deze whitepaper hoe jij van start gaat met de digitale werkplek binnen jouw bedrijf.

Digitale uitdagingen overwinnen

Wereldwijd is 76% van werknemers op zoek naar meer flexibiliteit om op afstand en vanaf verschillende locaties te werken. Wat je als bedrijf nodig hebt is een digitale werkplek, waarin technologie, beheer en samenwerking veilig en eenvoudig verlopen. Een duidelijke strategie voor jouw digitale werkplek is een must. Deze whitepaper informeert je over hoe jij een toekomstbestendige, flexibele digitale werkplek creëert. Je leert onder andere meer over:

  • Manieren om hybride werken te ondersteunen;

  • Veilige toegang tot apps en gegevens vanuit verschillende locaties;

  • Het kiezen van de juiste partner;

  • Hoe je start met een gebruikersgerichte aanpak.

Jouw digitale werkplek

Sinds de pandemie spelen flexibele, veilige digitale werkplekken een cruciale rol in het bedrijfsleven. En naar verwachting zal werken op afstand permanent blijven. Ontdek hoe je het meeste haalt uit deze nieuwe benadering van werkplekken, biedt meer mogelijkheden voor werken op afstand én trek zo nieuwe talenten aan. Download de whitepaper hier.

 

Download de whitepaper

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

Login Consultants
Wij geloven dat het introduceren van een nieuwe werkplek, of van een nieuw werkplekconcept, niet meer uitsluitend een IT-project is. Het heeft pas meerwaarde als een IT-werkplek aansluit bij de werkzaamheden van medewerkers. Zo’n werkplek geeft toegang tot data en applicaties, en faciliteert mogelijkheden tot samenwerken. Hiernaast moet de IT-werkplek vanzelfsprekend veilig zijn, zonder dat dit de prestaties negatief beïnvloedt.

 

Lees verder
Misschien ook interessant