Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Kennisportal.com – Gratis kennis voor IT en Business

Kennisportal.com heeft als doel directieleden, managers en professionals te informeren en inspireren door IT gerelateerde kennisdocumenten aan te bieden in de vorm van o.a. whitepapers, onderzoeken, nieuws en achtergrondartikelen. Alle informatie wordt kosteloos ter beschikking gesteld door onze partners.

Voor Partners – Dé plek om als IT organisatie zichtbaar te zijn

Het samenwerken met Kennisportal.com heeft als doel om de zichtbaarheid en autoriteit van partners te vergroten. Via Kennisportal.com bereik je jouw IT doelgroep met kwalitatieve content, banners, events en webinars in de segmenten IT Management, Gezondheidszorg, Onderwijs, Overheid, Security en Analytics. Maak gebruik van ons netwerk van ruim 3.000 websitebezoekers per maand en 17.000 nieuwsbriefabonnees. Ontdek de partnership- en advertentiemogelijkheden van Kennisportal.com en download de mediakit: https://www.kennisportal.com/adverteren/

Kennisportal.com is gebaseerd op het principe van ‘permission based marketing’. Alle informatie wordt kosteloos en op eigen titel ter beschikking gesteld, soms in ruil voor persoonsgegevens van de bezoeker. Alle persoonsgegevens zijn alleen inzichtelijk voor de betreffende partner en worden vertrouwelijk behandeld.

Aanmelden als partner of meer info?

Neem contact op met:
Brenda Kluijver
Tel: 073 648 70 70
E-mail: brenda@tribalagency.com
Download mediakit: https://www.kennisportal.com/adverteren/

Kennisportal is een uitgave van:

Tribal Agency
Reitscheweg 1
5232 BX ‘s-Hertogenbosch

Privacy Statement

Kennisportal.com hecht veel waarde aan bescherming van persoonlijke gegevens van bezoekers van haar website en is zich bewust dat deze bezoekers van essentieel belang zijn voor haar activiteiten en bestaan. De persoonlijke data van bezoekers worden dan ook met grote zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Wil je meer weten over het beleid van Kennisportal.com? Dan verwijzen we je graag door naar ons Privacy Statement.