Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Optimale digitale werkplek en de weg er naartoe

De digitale werkplek speelt een cruciale rol in het verbeteren van productiviteit, samenwerking en efficiëntie, maar ook in het versterken van de betrokkenheid van werknemers. Vandaag de dag staat het optimaliseren van de digitale werkplek bij veel organisaties dan ook hoog op de agenda.

Een digitale werkplek die goed is ingericht, stelt medewerkers in staat om efficiënter te werken, naadloos samen te werken en gemakkelijk toegang te krijgen tot de nodige informatie en tools. In een tijd waarin getalenteerde professionals een schaars goed zijn geworden, vormt een geoptimaliseerde digitale werkplek een essentieel onderdeel in het aantrekken en behouden van werknemers. Het gaat niet alleen om het bieden van de nieuwste technologieën, maar ook om het creëren van een digitale werkplek die inspirerend, flexibel en gemakkelijk te navigeren is,
zodat de employee experience optimaal is.

Whitepaper ‘De route naar een optimale digitale werkplek’

In deze whitepaper leest u meer over welke werkplekcomponenten van cruciaal belang zijn binnen een optimaal ingerichte digitale werkplek én hoe u een maturity assessment – met aandacht voor deze essentiële onderwerpgebieden – in kunt zetten als strategisch hulpmiddel bij innovatie.

 

Download de whitepaper

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Orange Business (voorheen: Login Consultants en Basefarm) ondersteunt u bij de digitale transformatie op het gebied van de digitale werkplek en (multi)cloud. Van strategisch en technisch advies, ondersteuning bij implementatie of migratie tot volledige IT-outsourcing. Samen zorgen wij voor de best passende cloud- en werkplekoplossingen die u de flexibiliteit bieden om uw strategische uitdagingen aan te gaan.

Lees verder

 

Bezoek de website