Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Ultimate Guide to Azure DevOps

Natuurlijk zijn mensen en processen enorm belangrijk om succesvol te kunnen zijn met DevOps. Echter, ondersteunen tools het succes wel en Azure DevOps is zeker een krachtige tool hiervoor.

Zowel voor nieuwe als bestaande gebruikers van Azure DevOps zal dit e-book interessant zijn. Het geeft inzicht in best practices voor de Azure DevOps modules, zoals Azure Boards en Azure Repos. Wanneer je nog moet starten, geeft dit e-book tips voor het inrichten en gebruiken van Azure DevOps. Werk je al met Azure DevOps, dan kun je bijvoorbeeld de genoemde best practices vergelijken met je huidige inrichting en zo mogelijke verbeteringen te identificeren.

 

Download het e-book

 

Delta-N

Delta-N is opgericht in 1999. De naam is destijds heel bewust gekozen en bestaat eigenlijk uit twee delen. De “Delta (Δ)”, het wiskundige symbool voor “verandering”. En de “N” is het symbool voor de “verzameling natuurlijke getallen”. Samen staat de naam Delta-N daarmee dus voor “natuurlijke verandering” of “veranderen doe je op een natuurlijke manier”. Dat is waar wij in geloven.

Lees verder

 

Bezoek de website