4 essentiële cloudstrategieën voor financiële instellingen

Haal meer waarde uit jouw data

Gepubliceerd: 12-01-2021 | Whitepaper | 4 essentiële cloudstrategieën voor financiële instellingen

Financiële dienstverleners hebben te maken met heel wat uitdagingen. Zo is er de concurrentie met FinTech-bedrijven, de toenemende vraag naar digitale klantervaringen en de groeiende dreiging van online fraude. Als financiële dienstverlener wil je maar wat graag inspelen op deze veranderingen, maar dat is niet altijd eenvoudig. Veel organisaties worstelen met verouderde IT-systemen die nog te vaak de basis zijn van de bedrijfsvoering. Datagedreven werken staat op de agenda, maar helaas zitten veel data muurvast in silo’s…

Grootste aandachtspunten voor financiële dienstverleners

Deze whitepaper beschrijft de grootste uitdagingen van financiële dienstverleners en laat zien hoe je deze aanpakt. Zo lees je hier onder andere meer over:

  • Flexibel zijn, maar compliant blijven: Financiële dienstverleners bezitten ongelofelijke hoeveelheden gestructureerde en ongestructureerde data. Dit biedt enorm veel kansen op innovatie, maar steeds strengere wetgeving beperken de mogelijkheden. Hoe zet je technologie in om alle data te beheren en in te zetten in jouw voordeel zonder dat de compliancy in gevaar komt?  
  • Legacy systemen verhinderen vooruitgang: Veel banken draaien nog op verouderde IT-systemen. Deze systemen kunnen niet met elkaar communiceren waardoor data vast zit in silo’s. Kunnen banken hun verouderde technologie snel genoeg transformeren om aan de verwachtingen van klanten te voldoen?

4 innovatieve cloudstrategieën

In deze whitepaper vind je 4 innovatieve cloudstrategieën die financiële dienstverleners helpen om te voldoen aan de hoge verwachtingen van klanten. Eén ding hebben ze in ieder geval gemeen: het start met migreren van je data naar de cloud. Download de whitepaper hier en ontdek de mogelijkheden.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

InSpark

InSpark innoveert en transformeert organisaties. En optimaliseert werkplekken en processen. Full service en full force. Van strategie tot beheer. Zodat jouw medewerkers en klanten het maximale uit technologie halen. Voor snellere impact en duurzaam resultaat. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Profiel InSpark ›
 
 

Downloaden: 4 essentiele cloudstrategieen voor financiele instellingen

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.