Webinar: Meer nieuwe inzichten door data exploratie

Bedrijven genereren via verschillende bronnen (zowel intern als extern) een grote hoeveelheid waardevolle data. Denk daarbij aan data uit bedrijfsapplicaties, sensoren, mobiele devices en social media. Maar het zijn niet de organisaties die de meeste data hebben, maar juist de bedrijven die het slimst omgaan met al die verzamelde gegevens die vaak een substantiële voorsprong op de concurrentie behalen. Door de snelle groei van de hoeveelheid data groeit ook de noodzaak voor organisaties om slimme analyse en data exploratie software in te zetten. Hiermee creëer je een nieuwe manier van werken die je in staat stelt om snel nieuwe inzichten te halen uit grote hoeveelheden data (big data discovery).

De afgelopen jaren heeft de ontwikkeling op dit vlak niet stilgestaan. De analysesoftware is erg gebruiksvriendelijk (bijvoorbeeld via interactieve dashboards) en tegelijkertijd enorm krachtig geworden. SAS Visual Analytics combineert geavanceerde data exploratie mogelijkheden met data visualisatie en intuïtieve gebruikersinterface. Verschillende gebruikers kunnen data snel analyseren en interpreteren voor betere inzichten. Vervolgens kunnen snel en eenvoudig rapporten worden gegenereerd.

Data exploratie

Tijdens dit webinar leer je:

  • Hoe je data exploratie kan inzetten in je organisatie
  • Welke data exploratie technieken hiervoor beschikbaar zijn en hoe je hier mee kan beginnen
  • Hoe organisaties hier voordeel mee behalen

Sprekers:
Namens SAS zullen net als vorige keer Jos van Dongen en Mark Bakker aanschuiven aan tafel.

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: 5 november 2015, 16.00 uur live!
Thema: Data exploratie
Kosten: Gratis
Locatie: Online, achter uw eigen device

Profiel SAS

SAS

SAS is marktleider in analytics. Met innovatieve analytics, business intelligence en data management software en dienstverlening, helpt SAS klanten op meer dan 83.000 locaties sneller, betere beslissingen te nemen. Al sinds 1976 levert SAS haar klanten wereldwijd 'THE POWER TO KNOW'.

Profiel SAS ›
 

Inschrijven voor: Webinar: Meer nieuwe inzichten door data exploratie

Vul onderstaand formulier in om u in te schrijven voor 'Webinar: Meer nieuwe inzichten door data exploratie' op .

 

Met deze inschrijving gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.