Power Platform Sessie 1 - De waarde van het Microsoft Power Platform

Wil je eenvoudig processen digitaliseren? Snel inspelen op veranderingen in de markt? En zelf aan de slag met apps, workflows en rapportages – zonder grote afhankelijkheid van de capaciteit van een IT-afdeling? Ontdek de waarde van het Microsoft Power Platform en leer wat low-code jouw organisatie kan brengen en welke voordelen en innovaties dit voor jouw business met zich meebrengt.

Leer over de innovatiekracht die Power Apps, Power Automate, Power Virtual Agents en Power BI jouw organisatie kunnen geven. Met Power Apps bouwen collega’s zonder programmeerervaring apps, met Power Automate maak je werkstromen tussen apps, bestanden en gegevens om tijdrovende taken te automatiseren. Maak met Power Virtual Agents (chat)bots en met Power BI zet je data om in inzicht.

Koppel Office 365, Dynamics, Azure en honderden andere apps, automatiseer processen en zet data om in inzicht. Met het Microsoft Power Platform doe je dit nu veel sneller en tegen lagere ontwikkelkosten. Hierdoor kan jouw organisatie sneller reageren op ontwikkelingen van de markt en technologie.

In dit webinar:

  • Ontdek je de voordelen van een low-code platform.
  • Leer je over de innovatiekracht van het platform, zoals de mogelijkheid om handmatige processen te transformeren naar efficiënte digitale processen.
  • Maak je kennis met de fundamentele onderdelen van het Power Platform: Power BI, Power Apps, Power Automate en Power Virtual Agents.
  • Doe je niet alleen theoretische kennis op, maar inspireren we je ook met praktijkcases van andere organisaties.

Wil jij meer weten over het Power Platform? Ben je benieuwd waar de mogelijkheden liggen voor jouw bedrijf? Schrijf je dan snel in voor dit webinar op 29 september en maak kennis met het Microsoft Power Platform!

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: Dinsdag 29 september, 14:00 - 15:00 uur
Thema: Digitale transformatie, Power Apps, datagedreven werken
Kosten: Gratis
Locatie: Online