Adoptie voor Skype for Business

Hou een half uur per dag over

Gepubliceerd: 15-10-2018 | Whitepaper | Hou een half uur per dag over

Met zijn tienen tegelijk intercontinentaal bellen? Geen probleem. Beeldbellen en tegelijk bestanden delen of presenteren en chatten? Dat zou wel gemakkelijk zijn. Alhoewel, voor veel mensen is dingen opeens anders doen eng. Dat is jammer want overstappen naar bijvoorbeeld digitale communicatie via Skype for Business kan enorme voordelen opleveren voor de organisatie en zijn medewerkers.

Meer rendement uit de investering

Het ‘even’ installeren van nieuwe software is geen garantie dat alle collega’s het direct gaan gebruiken. Hoe maak je van hen enthousiaste gebruikers van de nieuwe technologie en haal je optimaal rendement uit de investering? Dat doe je door naast techniek vooral in mensen te investeren. Deze whitepaper beschrijft het adoptiemodel voor Skype for Business en biedt je hierin praktische ondersteuning.

Betrek de juiste mensen in de transformatie

Een belangrijk onderdeel van het adoptieproces is de juiste mensen in je organisatie laten helpen het project te trekken. Je kent ze wel: die enthousiastelingen die openstaan voor verandering en snel nieuwe techniek in de vingers hebben. Het is handig om hen en andere groepen te identificeren. Daarmee kun je een plan maken om de voorhoede en achterblijvers mee te nemen in de verandering. Het ‘waarom’ speelt hierin een doorslaggevende rol.

De adoptie van Skype for Business in 5 fases

De whitepaper beschrijf 5 fases van het gebruik van Skype for Business in een organisatie. Dat is heel concreet: hoeveel minuten wordt per medewerker bespaard bij welke adoptiegraad? Ga maar na, als iemand alleen online vergadert scheelt dat al enorm veel reistijd naar een centrale ruimte. In de whitepaper komen volgende fases aan bod:

  • Entry level
  • Base level
  • Intermediate level
  • Advanced level
  • Outlier level

Meer dan een half uur tijdswinst per dag
Uiteindelijk kunnen medewerkers meer dan een half uur tijdswinst per dag behalen. Wie wil dit nou niet? Investeer daarom vooral in mensen voor meer rendement en gelukkiger collega’s. Download het eerste adoptieplan met In 5 fasen naar optimaal gebruik Skype for Business.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

StartReady

Onze missie is kenniswerkers met elkaar verbinden en kennisuitwisseling over organisatiegrenzen heen faciliteren. We bouwen Universal Communications oplossingen op de beproefde software van Microsoft Skype for Business.

Profiel StartReady ›
 
 

Downloaden: Adoptie voor Skype for Business

 

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.