Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Welk Zero Trust beveiligingsplatform past bij mijn organisatie?

Een vergelijking van de 14 grootste aanbieders

Zero Trust beveiliging van jouw IT omgeving wint aan terrein. Waarom? De bedreigingen voor jouw bedrijfsdata en -documenten komen tegenwoordig uit alle hoeken. Van kwaadwillende hackers tot slordige werknemers. Eigenlijk kan je alleen écht veilig blijven als je niets en niemand ‘zomaar’ vertrouwt.

14 Zero Trust aanbieders op een rij

Maar hoe breng je deze Zero Trust filosofie technisch in de praktijk? In deze paper analyseerde Forrester de 14 belangrijkste aanbieders van Zero Trust Platforms. Op basis van 16 criteria ontdek je hoe Akamai Technologies, Check Point, Cisco, Cyxtera Technologies, Forcepoint, Forescout, Google, Illumio, MobileIron, Okta, Palo Alto Networks, Proofpoint, Symantec en Unisys in de markt liggen. De ideale start voor een zoektocht naar de juiste partner.

Van leiders in Zero Trust tot opkomende spelers

De 14 spelers zijn getoetst op functionele criteria als veiligheid, usability en analytics. Maar Forrester keek ook net zo kritisch naar de visie, strategie en roadmap van deze aanbieders. Het resultaat is een goed onderbouwde indeling, van marktleiders als Akamai, Cisco en Okta tot de opkomende spelers. Door snel te innoveren en zélf ook vol in te zetten op Zero Trust zien we juist vooruitstrevende spelers in de bovenste regionen van deze Forrester analyse.

Bepaal wat jij belangrijk vindt

Een duidelijke breakdown van de score op iedere variabele geeft extra inzichten in de verschillen tussen deze Zero Trust platform-aanbieders. Bepaal zelf aan welke eisen jij de meeste waarde hecht en ontdek welke aanbieder het beste bij jullie organisatie past.

 

Download de whitepaper
Download