Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Samsung Galaxy S24 Plus ideaal voor de digitale werkplek

Wie had gedacht dat de eerste in 1992 uitgebrachte mobiele telefoon in zo een korte tijd zo een grote ontwikkeling zou gaan doormaken? Van telefoon waarmee je eigenlijk alleen kon bellen naar een minicomputer met volwaardige camera, Internet en allerlei apps waarmee je gewoon zonder laptop (of juist in verbinding met je laptop) onderweg allerlei werk kan verzetten. Ben je op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon waarmee je overal en altijd de mooiste foto’s en filmpjes maakt, muziek luistert en samen kan werken aan presentaties, whitepapers, blogs en vlogs? Dan is de Samsung Galaxy S24 Plus de ideale smartphone voor jou.

Krachtige smartphone

De Samsung Galaxy S24 Plus is de nieuwste telg van de Galaxy familie. Het is een krachtige smartphone en daardoor zou het zomaar een essentieel hulpmiddel kunnen zijn voor jou om efficiënt digitaal te werken. Het begint al met zijn indrukwekkende 6,7 inch display en heldere AMOLED-technologie. Hiermee biedt de S24 Plus een groot en levendig scherm; perfect voor het bekijken van documenten, lezen en schrijven van e-mails en het gebruik maken van zakelijke apps. Omdat je voor je werk de hele dag online bent, heeft de Samsung Galaxy S24 Plus een extra grote, sterke batterij. Deze zorgt ervoor dat je productief kunt blijven gedurende de dag, zelfs tijdens intensief digitaal gebruik, en er in de avond privé nog lekker mee kan appen, scrollen en mailen. Samen met een Samsung S24 Plus abonnement, ben jij altijd bereikbaar en werk je heerlijk door, waar je je ook bevindt.

Werken met AI

De Samsung Galaxy S24 Plus beschikt over de nieuwste technologie. Zo bevat het verschillende AI-functies, Chat Assist en Live Call Translation. Hierdoor wordt het communiceren en samenwerken op internationaal vlak een stuk soepeler en gemakkelijker. De Live Call Translation ondertitelt in een handomdraai ieder gesprek in realtime, terwijl Chat Assist tekstberichtjes in een andere taal voor je vertaalt. Hoe handig is dat. Ondertussen kun je door middel van de indrukwekkende camerafuncties, inclusief de 50-megapixel hoofdcamera, direct whiteboardnotities, documenten en andere visuele informatie tijdens vergaderingen vastleggen en versturen. Voor het gebruik van sommige van de Galaxy AI-functies heb je waarschijnlijk een Samsung-account nodig. Het kan zijn dat Samsung een kleine vergoeding voor het gebruik van AI gaat vragen in de toekomst. Voor nu is het zeker dat tot eind 2025 de Galaxy AI-functies gratis beschikbaar zullen zijn op ondersteunende Samsung Galaxy-apparaten. Uiteraard houdt Samsung je hiervan op de hoogte.

Makkelijke zoeken

Naast AI beschikt de nieuwe Galaxy S24 Plus over Circle to Search. Omcirkel om te zoeken werkt zoals de term al zelf aangeeft. Je omcirkelt iets in een document of foto en het kan heel makkelijk worden opgezocht op internet. Ideaal als je net op zoek bent naar een bepaalde vaas, fotocamera of dier.

Android 14 besturingssysteem

Uiteraard is de Samsung Galaxy S24 Plus uitgerust met het nieuwste Android besturingssysteem, namelijk Android 14. Hierdoor profiteer je van verbeterde personalisatie en geavanceerde functies die de algehele digitale ervaring verrijken. Dankzij dit snelle besturingssysteem haal je meer uit je georganiseerde digitale werkplek. Het besturingssysteem biedt je namelijk de mogelijkheid om je Samsung nog persoonlijker te maken. Zo stel je gemakkelijk een nieuwe wallpaper in voor lockscreen. De mobiele telefoon heeft er al verschillende voor je opgeslagen om uit te kiezen, maar met een eigen foto van je lief, hond of kat maak je het natuurlijk nog persoonlijker. Pas daarnaast de snelkoppelingen op je lockscreen naar wens aan. En maak je geen zorgen over de veiligheid; Android 14 heeft uitgebreide verbeteringen op het gebied van veiligheid en toegankelijkheid ten opzichte van oudere versies van dit besturingssysteem, zodat je documenten, foto’s en video’s veilig zijn opgeslagen.

Ideaal thuiswerken

In deze digitale tijd is het heerlijk om thuis te werken en met de Samsung Galaxy S24 Plus is dat zeker mogelijk. Werk samen via de snelle verbinding, deel bestanden foto’s en teksten met elkaar en maak zo samen de beste rapportages en presentaties. Het kristalheldere beeldscherm draagt daar zeker zijn spreekwoordelijke steentje aan bij, want de beelden zijn altijd helder, zelfs in direct zonlicht. Werk daarom gerust vanuit de tuin of vanaf een terrasje. Het kan allemaal. En dankzij de indrukwekkende camera schiet je de mooiste foto’s voor je catalogus of website, zelfs in het donker.

Kortom, de Samsung Galaxy S24 Plus is een echte alleskunner, met indrukwekkende specificaties en functies, vergelijkbaar met de S24, maar dan met een groter scherm. De Galaxy S24 Plus is verkrijgbaar in vier prachtige, glanzende kleuren: zwart, grijs, paars en geel. Met welke van deze vier ga jij straks aan de slag voor je digitale werkplek?