Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Real-time Data Management Delivers Faster Insights

Met real-time data een flexibele bedrijfsvoering

Bedrijven die een voorsprong willen krijgen of hun voorsprong willen behouden op de concurrentie realiseren zich maar al te goed dat krachtige data-analyse dan een must is. Real-time data management (RTDM) is dé techniek die bedrijven daarbij helpt.

Uit onderzoekt blijkt dat RTDM grote voordelen heeft en als een must gezien wordt voor een goede en flexibele bedrijfsvoering. Maar hoe je het ook wendt of keert, er is altijd een bepaalde spanningsboog tussen de manager enerzijds die zoveel mogelijk inzichtelijke zakelijke gegevens wil genereren, en de IT-beheerder anderzijds die kijkt naar de kosten, en de complexiteit en impact die het heeft op het netwerk (denk aan de razendsnelle opkomst van mobiele devices).

RTDM biedt die mogelijkheden. De uitdagingen waar veel bedrijven voor staan bij de implementatie ervan — grote verscheidenheid aan applicaties, data-integratie, beveiliging, prestaties en schaalbaarheid — zijn op te lossen. Het uiteindelijk doel is betrouwbare data te generen.

Hoewel de meeste managers zich terdege realiseren dat big data inmiddels een wezenlijk onderdeel vormt van een actieve bedrijfsvoeringen, worstelen velen nog altijd met de implementatie ervan. Dat kan te maken hebben met de beveiliging, de keuze van de juiste software, de prestaties of de geleverde resultaten.

Deze paper gaat dieper in op wat real-time data management is, wat de voordelen ervan zijn, maar ook waar het mis kan gaan. Ook onderzoekt men de verschillende mogelijkheden en visies die nodig zijn voor een actieve inzet ervan. Download vandaag nog geheel vrijblijvend deze paper.

 

Download de whitepaper
Download