Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Op weg naar een goede HR-organisatie

Kies de juiste HR- en salarissoftware

Binnen de bedrijfsvoering behoort HR- en salarisadministratie misschien niet tot de kernactiviteiten, het is wel van essentieel belang voor de continuïteit van uw bedrijf. Als u op zoek bent naar een oplossing die zo goed mogelijk past bij uw ambities, activiteiten en bedrijfsprocessen, dan loopt u de kans te verdrinken in het gigantische aanbod. Het aantal leveranciers met uiteenlopende oplossingen op het gebied van HR- en salarisadministratiesoftware en aanvullende diensten is groot.

Waar moet u nu op letten zodat u uiteindelijk de beste oplossing kiest die past bij uw organisatie en uw HR-ambities? De weg naar een nieuwe, goed functionerende HR-softwareoplossing is lang en voor elke organisatie anders. Toch zijn er stappen die voor iedere organisatie gelden.

Aan de hand van een uitgebreid stappenplan en de bijbehorende tips kunt u voor zichzelf een goed beeld vormen van de mogelijkheden die er nu zijn. De belangrijkste aspecten van het selectieproces worden besproken en u vindt ook een aantal aandachtspunten terug waarmee u de kans op een succesvolle implementatie kunt vergroten en valkuilen bij pakketselectie kunt vermijden. Op deze manier komt u tot de beste keuze.

Ook worden er diverse praktische tips gegeven die u op weg helpen. Zo kan het handig zijn om de transactionele processen te digitaliseren, zodat u minder tijd hoeft te besteden aan eenvoudige administratieve processen. Dat betekent weer meer tijd voor ondersteuning van management. Hoewel ‘technologie’ een rode draad is in dit soort processen, moet het geen doel op zich worden. Persoonlijk contact blijft soms gewoon de beste oplossing.

Download deze de whitepaper ‘Op weg naar een efficiënte HR-organisatie’ vandaag nog en u bent voorbereid op de juiste selectie van de software.

 

Download de whitepaper
Download