Procesoptimalisatie bij Strukton Rail en Strukton Civiel

Binnen 4 uur onderhoud afronden aan het spoor

Binnen 4 uur onderhoud afronden aan het spoor

Verdeeld over vijf divisies wil Strukton zowel binnen als buiten Europa bijdragen aan de kwaliteit en de veiligheid van spoorvervoer, weginfrastructuur, technische installaties en gebouwen. Onlangs kozen de divisies Strukton Rail en Strukton Civiel kort na elkaar voor 4PS en de ERP-oplossing 4PS Construct. Met het aantrekken van beide divisies zet 4PS een forse stap in de GWW- & Rail-Inframarkt.

Hoe kwam die keuze voor 4PS tot stand en in hoeverre trekken beide divisies daarin samen op? Aan het woord zijn Evert Hol, Director Finance bij Strukton Rail, en Loek Wessels, Divisie Controller bij Strukton Civiel. Beide heren geven uitleg over de afzonderlijke implementatietrajecten en het traject dat daaraan voorafging. 

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

4PS

4PS maakt, implementeert en onderhoudt de beste ICT voor de wereldwijde Bouw, GWW en Installatietechniek. Met 150 professionals werken wij dagelijks aan toepassingen die onderscheidend zijn voor onze 300 klanten.

Profiel 4PS ›
 
 

Downloaden: Procesoptimalisatie bij Strukton Rail en Strukton Civiel

 

Dit kennisitem wordt beschikbaar gesteld door onze partners 4PS en Microsoft. Uw contactgegeven worden conform de Privacy Statement met deze partners gedeeld.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.