De nieuwe digitale golf

Het Enterprise Information Management magazine

De nieuwe digitale golf

We zijn op weg naar een gedigitaliseerde informatiemaatschappij die wordt aangedreven door technologische trends en waarvoor veel aanpassingsvermogen nodig is. Een veilig, duurzaam en verantwoordelijk informatiemanagement is voorwaarde om met succes over de nieuwe digitale golf te surfen. Maar wat is precies deze nieuwe digitale golf? En hoe ga je hier als bedrijf mee om? Dat en meer lees je in dit magazine.

Maatschappelijke veranderingen

In ons privéleven profiteren we al enorm van digitale voordelen. Binnen een paar klikken heb je een rekening betaald en nieuwe muziek kan je snel streamen. Deze trend zet zich nu ook door in de softwarewereld – waarom nog software kopen als we die ook as-a-Service kunnen afnemen? Deze maatschappelijke ontwikkelingen leiden ertoe dat snelheid geboden is: wie mee wil surfen op de nieuwe digitale golf, kan niet wachten totdat hij wordt meegenomen. Bedrijven moeten er actief bovenop springen.

Digitale steden, digitale dementie en blockchain

In dit magazine vertellen de experts van BCT meer over hoe je jouw stad klaarstoomt voor de toekomst en hoe je kan transformeren van digitale dementie naar digitale duurzaamheid. Ook lees je een aantal praktijkcases over digitaal werken en bouwautomatisering.

Benieuwd naar de volledige inhoud van het magazine? Of wil je meer weten over bovenstaande onderwerpen? Download dan het magazine en laat je inspireren door de experts van BCT.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

BCT

Als de wereld om je heen verandert kun je twee dingen doen. Je wacht rustig af en je ziet wel wat er gebeurt, of je zoekt een betrouwbare partner die je proactief helpt om je doelen te bereiken. Een organisatie met kennis en ervaring en die weet wat er speelt in de markt. BCT is die partner die al geruime tijd met beide benen in deze nieuwe realiteit staat. Kortom, een partner die weet waar je vandaan komt, maar ook precies begrijpt waar je naartoe wilt.

Profiel BCT ›
 
 

Downloaden: De nieuwe digitale golf

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.