Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Een toekomstbestendige werkplek

Op welke ontwikkelingen moet je voorbereid zijn?

Het is voor bedrijven noodzakelijk om voorbereid te zijn op veranderingen. Dit geldt ook voor ziekenhuizen. Om goede en betaalbare zorg te blijven leveren, kunnen ziekenhuizen niet meer om innovaties heen. Is jouw personeel bijvoorbeeld nog steeds afhankelijk van de fysieke desktop of kunnen zij altijd en overal opstarten en de nodige gegevens raadplegen? Door jouw applicatielandschap te optimaliseren hebben jij en je medewerkers altijd veilige toegang tot data en applicaties, onafhankelijk van device en locatie.

Wat is nodig voor de werkplek van de toekomst?

In deze whitepaper lees je welke veranderingen nodig zijn voor een toekomstbestendige werkplek. De volgende innovatieremmers moeten omgezet worden in innovatiedrivers:

  • Van meereizende werkplek naar portaalgebaseerde werkplek

  • Van EPD-software naar een veilige cloudoplossing

  • Van legacy applicaties naar vereenvoudigde toepassingen

Tijd om te innoveren

Door oud en nieuw te verbinden, heb je de sleutel tot succes. Zo hoef je geen afscheid te nemen van de waardevolle klassieke werkplek, maar ben je tegelijkertijd wel voorbereid op hybride werken. Benieuwd hoe je deze twee werkplekken kan centraliseren en harmoniseren? Download deze whitepaper en laat jouw klassieke- en digitale werkplek naadloos op elkaar aansluiten!

 

Download de whitepaper

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

Login Consultants
Wij geloven dat het introduceren van een nieuwe werkplek, of van een nieuw werkplekconcept, niet meer uitsluitend een IT-project is. Het heeft pas meerwaarde als een IT-werkplek aansluit bij de werkzaamheden van medewerkers. Zo’n werkplek geeft toegang tot data en applicaties, en faciliteert mogelijkheden tot samenwerken. Hiernaast moet de IT-werkplek vanzelfsprekend veilig zijn, zonder dat dit de prestaties negatief beïnvloedt.

 

Lees verder
Misschien ook interessant