Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

In 7 stappen naar de ideale werkplek voor de zorg

Een werkplek die écht afgestemd is op de gebruiker

In een ideale wereld is een digitale werkplek in de zorg flexibel, makkelijk te gebruiken en altijd en overal bereikbaar. Met de optimale ondersteuning van een goede digitale werkplek kunnen zorgprofessionals zich 100% richten op het verlenen van goede zorg. In de echte wereld daarentegen, is die digitale werkplek lang niet zo eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Tientallen verschillende inlogcodes, systemen die niet of amper met elkaar communiceren en vaak per afdeling maar één vaste computer waar iedereen de administratie moet invoeren. Modern is anders, daarom is het tijd om af te stappen van deze klassieke werkplek en te kiezen voor een moderne digitale werkplek. In deze whitepaper laten we zien hoe je in 7 stappen toewerkt naar die ideale wereld!

Zorgprofessional centraal stellen

Als we kijken naar de klassieke (lees ouderwetse) werkplek in de zorg, dan kunnen we stellen dat het digitale apparaat centraal staat. Alleen op die ene computer kan je gegevens invoeren, dus iedereen moet zijn of haar werk en tijd daar omheen plannen. Als zorgprofessional moet je je dus aanpassen aan het apparaat. Bij de moderne digitale werkplek gooien we het helemaal om. De zorgprofessional staat centraal, de applicaties volgen en het apparaat…. Dat is bijzaak geworden. Collega’s moeten hun werk kunnen uitvoeren, ongeacht waar ze zijn en met welk apparaat ze dat willen doen.

Whitepaper en stappenplan: 7 stappen naar de ideale werkplek voor de zorg

Met de 7 stappen uit deze whitepaper richt jij een werkplek in waar iedereen mee kan werken en blij van wordt. Je leest hier meer over onder andere:

  • Een strategie opstellen
  • Omzetten van legacy applicaties
  • Portaaloplossingen
  • SaaS (Software as a Service) only

Benieuwd welke 7 stappen jou en jouw collega’s scheiden van die ideale werkplek? Wil je weten hoe zo’n werkplek er precies uitziet? Download dan snel deze whitepaper, stap in de wereld van de zorg van de toekomst en neem voor altijd afscheid van die verouderde werkplek.

 

Download de whitepaper
Download