Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

De mogelijkheden van Office 365 in uw organisatie

Wat zijn de voordelen van Office 365?

Microsoft Office 365 kan toegang bieden tot e-mail, documenten, contactpersonen en agenda’s. Dit kan op bijna elk apparaat en op bijna elke locatie. Met een abonnement op Office 365 kan de organisatie focus leggen op de gewenste functionaliteiten en hoeft er minder aandacht besteed te worden aan het technische beheer. Dit eerste kan een groot voordeel zijn van Office 365.

Als gebruiker van Office 365 kan ervoor gekozen worden om geen of één beperkt aantal servers over te houden in een eigen datacenter. Wat vervolgens kan zorgen voor een aanzienlijke kostenbesparing op het gebied van licenties. Als abonnee van Office 365 heeft u het recht om eigen servers te gebruiken (hybride cloud scenario’s). Het is mogelijk om op een laptop zowel online als offline te werken.

Case: Chamelot Campus
“Hoe stel je medewerkers in staat om hun werk zo goed mogelijk te doen?”. De praktijkcase in dit artikel geeft een kort overzicht van het gebruik van Office 365 bij Chemelot Campus. Download het volledige artikel om meer te weten te komen over de ervaringen van Chemelot Campus.

De voordelen van Office 365
Natuurlijk verschillen de voordelen per organisatie, het blijft maatwerk, maar hieronder toch een aantal voordelen op een rijtje:

  • Geen onderhoud en technisch beheer van Office pakket
  • Altijd de laatste versie beschikbaar
  • Eenvoudig uit te breiden of in te krimpen indien de omvang van de organisatie wijzigt.

Download het artikel
Download nu geheel vrijblijvend het artikel “De mogelijkheden van Office 365 in uw organisatie”. Lees in dit artikel de volledige praktijkcase over Chamelot Campus en nog meer mogelijkheden en voordel op een rijtje.