Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Connectivity in context: Deliver application integration in days

Integratie van cloud-applicaties in enkele dagen

Het is in de huidige economie noodzakelijk dat bedrijven de kosten verlagen terwijl de productiviteit juist wordt verhoogd. Dit is van cruciaal belang voor het bereiken van competitief voordeel en uiteindelijk succes. Als gevolg hiervan wenden bedrijven zich tot Software as a Service (SaaS) en cloud-gebaseerde applicaties. WebSphere Cast Iron Cloud helpt bedrijven om op een snelle en gebruiksvriendelijke wijze de verbinding tussen lokale en cloud-applicaties te maken.

Configureren in plaats van programmeren
WebSphere Cast Iron Cloud integration is een snelle, flexibele en eenvoudige manier om SaaS- en on-premise applicaties met elkaar te verbinden. Door de ‘configureren in plaats van programmeren’ benadering worden applicatie-integratieprojecten vereenvoudigd en versneld.

Met WebSphere Cast Iron Cloud integration duurt de integratie dagen, in plaats van weken of maanden. Dit komt onder andere doordat het gemakkelijk te installeren is, er gebruik wordt gemaakt van een drag-and-drop configuratie en er vooraf geconfigureerde templates beschikbaar zijn.

Download de volledige whitepaper
Download de complete whitepaper en lees over hoe WebSphere Cast Iron Cloud integration helpt bij applicatie-integratie en een verbinding maakt tussen on-premise en cloud-applicaties.

 

Download de whitepaper
Download