Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Building the mobile enterprise

Een checklist voor een mobiele organisatie

Één ding is zeker, mobiliteit is een van de meest belangrijkste aspecten in een organisatie. Uit studies komt naar voren dat 49% van de organisaties op een of andere manier mobiliteit ondersteunt. Daarnaast is 69% van de organisaties van plan om de komende twee jaar de investering in mobiliteit de verhogen. Organisaties die niet investeren in mobiliteit lopen het risico om achter te blijven op de concurrentie. Wat doet uw organisatie? Blijft de organisatie een bedrijf wat gebruik maakt van mobiele apparaten, of gaat het een mobiele organisatie worden?

Deze whitepaper bevat een checklist met kritische punten in het vormgeven van een mobiele organisatie. Wat zijn de uitdagingen en voordelen bij het kiezen voor een mobiele organisatie? Wat zijn belangrijke punten om op te letten bij het ontwerpen van een mobiele organisatie voor werknemers, leveranciers, klanten en de business? Lees er alles over in de volledige versie van deze whitepaper.

Toename tablet bezoekers

Zoals hierboven besproken zijn er een aantal uitdagingen die spelen bij het inrichten van een mobiele organisatie. Bedrijfsstrategieën moeten worden aangepast en de IT afdeling moet een nieuw proces ontwikkelen voor de integratie en het management. Er zijn 4 hoofd uitdagingen die spelen:

  1. Beveiliging, beveiliging en beveiliging
  2. De noodzaak van strategieverandering in de organisatie en IT
  3. De complexiteit en integratie van mobiliteit
  4. Onvoldoende kennis aanwezig van mobiliteit

Lees meer over deze uitdagingen en hoe de uitdagingen aangepakt kunnen worden in de volledige whitepaper.

Download de whitepaper
Download geheel vrijblijvend de whitepaper over een mobile organisatie en kom achter de aanpak van de 4 uitdagingen die spelen bij het inrichten van een mobiele organisatie. De whitepaper gaat uitgebreid in op alle 4 bovengenoemde uitdagingen en hoe je de uitdagingen aanpakt.

 

Download de whitepaper
Download