Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

A practical plan for a succesful Sun Identity Manager migration

Stappenplan voor een succesvolle migratie van Sun IdM

In 2010 werd bekend gemaakt dat de productie van Sun Identity Manager (IdM) per 31 december 2014 gestopt wordt. Met deze bekendmaking zijn klanten in een moeilijke positie geduwd, waarin zij bedrijfskritische IT-services zoals user provisioning en password management zullen moeten vervangen. In deze uitgebreide whitepaper wordt een praktisch plan gegeven voor een succesvolle migratie van Sun Identity Manager.

Uitgestippeld pad
Voor veel organisaties is Sun IdM de fundering van de security infrastructuur, omdat het beheert en controleert wie er toegang heeft tot de belangrijkste systemen en data. Migreren moet dan ook gebeuren volgens een weloverwogen plan van aanpak, zodat de continuïteit en veiligheid gewaarborgd blijft.

Veelgestelde vragen
Nu het einde van Sun IdM nadert, rijzen de volgende vragen bij organisaties die gebruik maken van het product:

  • Wat zijn onze opties voor het vervangen van Sun IdM?
  • Hoelang zal het duren en hoe zal de overgang verlopen?
  • Wie kan ons team bijstaan tijdens de transitie?
  • Hoeveel gaat het kosten?
  • Hoe kunnen wij met deze verandering waarde creëren voor de organisatie?

Deze whitepaper beschrijft een te volgen pad bij de migratie van Sun IdM. Met dit pad blijven bestaande investering en expertise in tact, gaan de kosten van de totale migratie omlaag en krijgen organisaties de kans om het eigen identity management te verbeteren.

Download de whitepaper
Download de complete whitepaper “A practical plan for a successful Sun Identity Manager migration” waarin een praktisch plan wordt gegeven voor de migratie van Sun Identity Manager.