Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Wachtwoordenstress? Niet nodig!

Identity en Access Management in de Microsoft cloud

Langzaam maar zeker groeit het besef bij organisaties dat wachtwoorden helemaal niet meer voldoen om jouw bedrijfsgegevens optimaal te beschermen. De afgelopen jaren werd pijnlijk duidelijk dat gestolen wachtwoorden de belangrijkste oorzaak zijn van datalekken en geslaagde hacks. Medewerkers gebruiken te vaak één (makkelijk) wachtwoord voor al hun accounts. Hierdoor hebben hackers al snel toegang tot informatie die jij liever niet in handen van anderen ziet.

Tijd om te kiezen voor een andere aanpak

Veel bedrijven kiezen daarom voor Identity en Access Management tools om de bedrijfsomgeving beter te beschermen. Ook voor Microsoft is Identity en Access Management (IAM) de kern van cloudsecurity. Deze whitepaper verzamelt de 10 meestgestelde vragen over IAM in de Microsoft Cloud.

Van een concurrentievergelijking tot de vinger aan de pols houden

Om je alvast wat meer inzicht te geven in de vragen die aan bod komen in deze whitepaper zetten we alvast vier vaakgestelde vragen voor jou op een rij. Het antwoord op de vragen vind je in de whitepaper.

  1. Niet alleen Microsoft focust op identiteitsmanagement. Ook de andere cloudproviders zitten niet stil. Wat zijn de verschillen met bijvoorbeeld Google Cloud Platform en Amazon Web Services?
  2. Hoe houden we een vinger aan de pols? Hoe krijgen we inzicht in eventueel onveilig gedrag van onze gebruikers?
  3. Hoe gaan we om met toegang van externe gebruikers?
  4. Hoe zit het met rechten op niet-Microsoft accounts?

Antwoord op vragen

Wil jij ook een betere beveiliging van jouw bedrijfsomgeving maar zit je nog met een aantal vragen? Dan is deze whitepaper wat voor jou! De experts van Portiva geven in deze whitepaper antwoord op 10 vaakgestelde vragen. Beantwoorden ze ook de jouwe?

 

Download de whitepaper
Download