User Environment Management Smackdown

UEM: krachtige controle over de workspace van de gebruiker

UEM: krachtige controle over de workspace van de gebruiker

Grote bedrijven zijn zo gefocust op het beheer en onderhoud van de IT-systemen dat ze vaak de andere – en niet minder belangrijke – helft vergeten: het user management. Voor de gebruiker is het van belang dat hij of zij een simpele, eenduidige, snelle en betrouwbare werkomgeving heeft. Dit is het moment om ‘User Environment Management’ in te zetten.

Binnen Windows ligt de nadruk traditioneel op client management-functies zoals het uitrollen van het OS, de applicatie deployment en eventueel beheer op afstand. De workspace van de eindgebruiker raakt daarbij vaak een beetje op de achtergrond. Beheerders willen deze (Windows-)workspace het liefst centraal kunnen beheren, of het nu gaat om een fysieke of een virtuele werkplek, of dat de applicaties zijn geïnstalleerd, gestreamd of virtueel draaien.

User Environment Management is een softwareoplossing die zorgt voor een krachtig en betrouwbaar management van de gebruikersomgeving. Bovendien creëert het een dynamische en kosteneffectieve omgeving. De nadruk ligt vooral op de eindgebruiker en de door hem gebruikte omgeving. Wat voor een apparaat wordt gebruikt, maakt niet uit.

Deze whitepaper richt zich op de verschillende oplossingen die er zijn voor UEM om zo een beter begrip te kweken en de onderlinge mogelijkheden te benoemen. Uitgebreid aan bod komen zaken als:

  • Wat is User Environment Management?
  • Uitgebreide uitleg van de voors en tegens van UEM.
  • Een beschrijving van de strategische oplossingen en mogelijkheden van UEM.
  • Een beschrijving van de verschillende UEM-aanbieders en wat hun oplossingen zijn.
  • Een gedegen vergelijking van de mogelijkheden van de verschillende UEM-oplossingen.

Download deze whitepaper vandaag nog geheel vrijblijvend en informeer u uitgebreid over de mogelijkheden en de kracht van een UEM-omgeving.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

PQR

PQR is dé specialist voor professionele ICT-infrastructuren met focus op het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken.

Profiel PQR ›
 
 

Download artikel

User Environment Management Smackdown

 

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van .

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.