Ricoh Effeciency Index Purchase 2 Pay

Onderzoek naar verwerken van inkomende en uitgaande facturen

Onderzoek naar verwerken van inkomende en uitgaande facturen

Heliview Consultancy heeft in opdracht van en in samenwerking met Ricoh Nederland een onderzoek uitgevoerd naar het verwerken van inkomende en uitgaande facturen in de top van de Nederlandse zakelijke markt. De doelgroep is representatief vertegenwoordigd voor de gehele top van de Nederlandse zakelijke markt behalve landbouw en visserij.

Het aantal facturen dat op jaarbasis binnenkomt is sterk afhankelijk van de branche van het bedrijf of instelling die de factuur ontvangt. Foutieve inkomende facturen zorgen voor vertraging in het facturatieproces, omdat verschillen eerst moeten worden opgelost. Op deze manier neemt de  administratieve druk binnen organisaties vaak onnodig toe. Interessante vraag is of dit  foutpercentage dan invloed heeft op de verwerkingstijd van inkomende facturen?

Om kasstromen op orde te houden en om een goede relatie met partners, leveranciers en afnemers te borgen, is een snelle betalingstermijn belangrijk. Normaliter wordt een betalingstermijn van 30 dagen gehanteerd, maar in de praktijk zien we dat daar regelmatig van wordt afgeweken.

Lees gratis de volledige whitepaper met het onderzoek naar facturatie binnen de top van de Nederlandse zakelijke markt. In dit onderzoek worden zowel inkomende facturen als uitgaande facturen behandeld.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom DigitaliseringeFacturatie bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Digitalisering :  10 belangrijke intranet-trends voor de maakindustrie

Veel mensen kennen intranet van vroeger als een tool die niemand ooit gebruikte. Het nieuwe intranet is juist een plek waar collega’s met elkaar kunnen samenwerken en tools, kennis en nieuws met elkaar kunnen delen! Daarnaast haalt intranet meer rendement uit het productieproces én de supply chain. Hoe gaat u intranet inzetten? Deze whitepaper gaat dieper in op 10 intranet-trends in de maakindustrie.

Lees verder

Digitalisering :  Voedselindustrie moet digitaal transformeren

De voedingsmiddelenindustrie zal in 2017 een beperkte groei laten zien van ongeveer 1%. Schaalvergroting, consolidatie en integratie zijn daardoor vereisten om de concurrentie aan te kunnen. Voedsel- en drankproducenten worden onder deze omstandigheden gedwongen hun kosten verder te reduceren. De digitale transformatie biedt mogelijkheden aan de voedselindustrie, maar hoe kunt u de kansen benutten?

Lees verder

eFacturatie :  Ricoh Effeciency Index Purchase 2 Pay

Heliview Consultancy heeft in opdracht van en in samenwerking met Ricoh Nederland een onderzoek uitgevoerd naar het verwerken van inkomende en uitgaande facturen in de top van de Nederlandse zakelijke markt. De doelgroep is representatief vertegenwoordigd voor de gehele top van de Nederlandse zakelijke markt behalve landbouw en visserij. Lees het volledige onderzoek over facturatie binnen de top van de Nederlandse zakelijke markt.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.