Magic Quadrant for Business Intelligence Platforms

BI-platforms vergeleken

BI-platforms vergeleken

Mede dankzij de economische crisis is de markt voor BI-platformen een van de snelst groeiende softwaremarkten. Organisaties zien BI nog altijd als een belangrijke tool voor een slimmere, flexibelere en efficiëntere bedrijfsvoering. Volgens de jaarlijkse enquête van Gartner omtrent CIO technologieprioriteiten staan de BI en analytics wederom als topprioriteit genoemd voor 2012.

In deze whitepaper worden de verschillende aanbieders van BI-platformen uitgebreid vergeleken. Gartner definieert een BI-platform aan de hand van 14 functionaliteiten, welke zijn opgedeeld in drie categorieën, namelijk:

  • Integration
  • Information Delivery
  • Analysis

Download de whitepaper
Lees de volledige whitepaper waarin alle 14 functionaliteiten en drie categorieën uitgebreid aan bod komen en een vergelijking tussen de verschillende BI-platformen wordt gemaakt.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.