Enterprise Mobility cloud service voor alle gebruikers

Enterprise Mobility Suite

Enterprise Mobility Suite

Enterprise Mobility Suite is een uitgebreide cloud-oplossing van Microsoft voor consumerization of IT en Bring Your Own Device (BYOD) uitdagingen. Enkele uitdagingen die momenteel bij veel organisaties spelen zijn:

 • Medewerkers verwachten dat ze productief kunnen zijn op een verscheidenheid van apparaten, met toegang tot de applicaties die ze nodig hebben
 • Bedrijven moeten hun data beschermen, zodat ze een uitgebreide set van toegangscontrole en gegevensbescherming hebben.

Lees in deze factsheet meer over:

 • Hybride identiteit en access management
  Azure AD Premium biedt robuuste identiteit- en access management vanuit de cloud, in combinatie met bestaande on-premise implementaties.
 • Mobile device management
  Met Windows Intune kunt u pc's en mobiele apparaten beheren vanuit de cloud. Mensen kunnen de apparaten gebruiken die ze het liefst willen, terwijl de informatie beschermt blijft en het beveiligingsbeleid in tact blijft.
 • Gegevensbescherming
  Azure AD Premium and Azure Rights Management kan helpen bij het beschermen van de bedrijfsbezitten.

Naast de bovenstaande onderdelen kunt u in de factsheet meer informatie lezen over de veelgestelde vragen over Enterprise Mobility Suite en links naar informatie over de verschillende mogelijkheden van Enterpirse Mobility die er zijn.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Mobiliteit bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Mobiliteit :  In 4 stappen naar een moderne werkplek

Welke organisatie wil nou niet winstgevender zijn omdat collega’s perfect worden gefaciliteerd? Daarvoor zullen veel organisaties wel hun werkplekken opnieuw voor moeten inrichten. Moeilijk? Helemaal niet met de whitepaper In vier stappen naar de moderne werkplek. Hierin leest u wat een moderne werkplek is en hoe u deze op een succesvolle manier laat aansluiten op de wensen van de medewerkers.

Lees verder

Mobiliteit :  Virtuele werkplek in gebruik nemen: 3 succesfactoren

Een virtuele werkplek in gebruik nemen kan uw organisatie veel opleveren. Om te zorgen dat medewerkers hier ook echt mee aan de slag gaan, moet de innovatie wel op de juiste manier worden doorgevoerd. Deze moet inspelen op een bestaand probleem of behoefte in de organisatie en meerwaarde bieden ten opzichte van de huidige werkmethode.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.