De IT afdeling als innovatie orchestrator

Bespiegeling over belangrijkste trends en ontwikkelingen in IT-industrie

Bespiegeling over belangrijkste trends en ontwikkelingen in IT-industrie

Het IT-vakgebied wordt door de cloud-ontwikkelingen op z’n kop gezet. “Standaard en inkopen” is nu de norm, waar “specifiek en het zelf doen” de uitzondering is geworden. Dit is slechts een van de vele ontwikkelingen en trends in de IT-industrie. In deze webcast vertelt Dick van Gaalen dan ook meer over de grootste veranderingen waar de IT-afdeling mee geconfronteerd wordt en geeft enkele handreikingen voor de transformatie met oog voor de techniek, de processen en de mensen.

“De veldslag die nu aan de gang is, met name onder invloed van Cloud Computing, is van een magnitude die wij nog niet eerder meegemaakt hebben.” – Dick van Gaalen

In deze webcast komt onder andere het volgende aan bod:

  • De Cloud revolutie;
  • Het geheim achter het succes;
  • Welk kernprobleem lost het op?;
  • De IT-afdeling als innovatie orchestrator;
  • De ‘clash’ tussen business en IT;
  • Converged Cloud;
  • De grootste uitdaging, het transformatieproces.

Bekijk de complete webcast waarin Dick van Gaalen een bespiegeling geeft over de belangrijkste trends en ontwikkelingen in de IT-industrie. Daarnaast vertelt hij hoe HP organisaties kan helpen met de transformatie met oog voor de techniek, processen en mensen.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Cloud ComputingCloud visie & trends bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Cloud Computing :  Wat heeft Newton te maken met data?

Iedere dag word je geconfronteerd met de aantrekkingskracht van de aarde. Dankzij Newton en een vallende appel ontstond de zwaartekrachttheorie. In het huidige tijdperk van de cloud zien we een nieuwe vorm van zwaartekracht ontstaan: data-zwaartekracht. Wat is het precies en wat voor implicaties heeft deze nieuwe vorm van zwaartekracht op uw hybrid cloud omgeving?

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.