Bereik meer medewerkers met een relevante nieuwsvoorziening

De 9 geheimen van effectieve interne nieuwsvoorziening

De 9 geheimen van effectieve interne nieuwsvoorziening

Medewerkers in uw organisatie willen nieuws lezen dat daadwerkelijk relevant is voor hen. De organisatie wil dat meer relevant nieuws de medewerkers bereikt. Gemiddeld opent maar 32 procent van de ontvangers ook daadwerkelijk de digitale nieuwsbrief. Hoe zorgt de organisatie ervoor dat er meer nieuwsbrieven geopend worden en dat relevant nieuws de medewerkers bereikt? Deze whitepaper gaat dieper in op een relevantie nieuwsvoorziening.

In 2015 gaat bijna alles via een mobiel apparaat. In de trein, tijdens de reclames op tv of een loos momentje tijdens de lunch, veel mensen grijpen naar een mobiel apparaat en bekijken het nieuws, mail of social media. Toch zijn er maar weinig organisatie die rekening houden met dit gedrag en eigen nieuws op deze manier verspreiden.

9 tips voor het vergroten van het bereik en de relevantie
Deze whitepaper beschrijft 9 tips om het bereik en de relevantie van intern nieuws te verhogen. U wilt toch ook de overige 68 procent van de nieuwsbriefontvangers bereiken? Hieronder staan 5 van de tips op een rijtje:

  1. Maak het persoonlijk
  2. Toegankelijkheid
  3. Hou het simpel
  4. Hou het sociaal
  5. Verzamel op een eenvoudige wijze input vanuit de organisatie

Download de whitepaper
Door rekening te houden met de tips in deze whitepaper, bij het inrichten van een nieuwsvoorziening, kan de interne nieuwsvoorziening aanzienlijk verbeteren. Download het volledige artikel ‘De 9 geheimen van effectieve interne nieuwsvoorziening’.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Digitale Informatievoorziening bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Digitale Informatievoorziening :  10 belangrijke intranet-trends voor de maakindustrie

Veel mensen kennen intranet van vroeger als een tool die niemand ooit gebruikte. Het nieuwe intranet is juist een plek waar collega’s met elkaar kunnen samenwerken en tools, kennis en nieuws met elkaar kunnen delen! Daarnaast haalt intranet meer rendement uit het productieproces én de supply chain. Hoe gaat u intranet inzetten? Deze whitepaper gaat dieper in op 10 intranet-trends in de maakindustrie.

Lees verder

Digitale Informatievoorziening :  Voedselindustrie moet digitaal transformeren

De voedingsmiddelenindustrie zal in 2017 een beperkte groei laten zien van ongeveer 1%. Schaalvergroting, consolidatie en integratie zijn daardoor vereisten om de concurrentie aan te kunnen. Voedsel- en drankproducenten worden onder deze omstandigheden gedwongen hun kosten verder te reduceren. De digitale transformatie biedt mogelijkheden aan de voedselindustrie, maar hoe kunt u de kansen benutten?

Lees verder

Partner

Rapid Circle

Bij Rapid Circle geloven we dat in de toekomst organisaties niet meer om de Cloud heen kunnen. Werknemers nemen namelijk hun verwachtingen en ervaringen die ze als consument opdoen met innovatieve nieuwe technologie mee de organisatie in. Cloud oplossingen helpen organisaties kosten te besparen, productiever te worden en interne communicatie en samenwerking te innoveren.

Profiel Rapid Circle ›
 
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.