Advances in business agility

73% vooraanstaande bedrijven gebruikt ‘Sociale Technologie’ voor klantinteractie

73% vooraanstaande bedrijven gebruikt ‘Sociale Technologie’ voor klantinteractie

In een steeds veranderende markt waar vandaag de dag iedereen met elkaar is verbonden zien vooraanstaande bedrijven veel nieuwe mogelijkheden om weg te komen uit verstorende technologieën. De opkomst van ‘mobiel’ en ‘social’ computing bieden bedrijven betere mogelijkheid voor interactie met de klant.

Vooraanstaande bedrijven begrijpen dat om haar klanten beter te kunnen bedienen en om te kunnen profiteren van marktkansen zij gebruik moeten maken van nieuwe technologie. Op deze manier kunnen zij een nieuw ‘betrokkenheid’model bouwen. Tijdens een recent uitgevoerd onderzoek bleek dat 73% antwoordde dat zij gebruik maken van ‘sociale technologie’ om samen te werken met partners en klanten. 86% gaf aan dat zij bezig zijn met nieuwe mogelijkheden, gebaseerd op Cloud technologie zullen komen.

Lees gratis de volledige whitepaper over Social Technologie. In deze whitepaper worden de kansen en mogelijkheden uitgebreid behandeld. Daarnaast worden een aantal producten beschreven die kunnen worden ingezet bij het creëren van een flexibele en een door ‘Sociale Technologie’ gedreven organisatie.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom StategieBusiness DevelopmentCloud Computing bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Stategie :  Wat is Crossover Business?

Het traditionele bedrijf staat op losse schroeven. De grenzen tussen makers, distributeurs en winkeliers vervagen, nu organisaties meer andere diensten en producten aanbieden. Dat zet de branche op z’n kop, evenals de bedrijfsprocessen. Bent u klaar voor ondernemen 2.0? Dan is het hoog tijd om te kijken of uw oude systemen nog passen bij de nieuwe manier van zaken doen.

Lees verder

Stategie :  Wat is Internet of Things?

Het is niet gemakkelijk om het Internet of Things (IoT) te definiëren. Stel de vraag aan verschillende mensen en u zult uiteenlopende antwoorden krijgen. Wat is IoT? In dit “non-geek” handboek worden 101 termen omschreven van IoT die voor iedereen te begrijpen zijn. Lees snel verder en leer op een laagdrempelige wijze meer over IoT.

Lees verder

Cloud Computing :  Multi cloud groeit, maar de complexiteit en risico’s ook

Cloud sprawl is de wildgroei aan cloud-applicaties en -oplossingen. Dit ontstaat doordat bedrijven steeds meer cloud-diensten afnemen van verschillende aanbieders. Multi-cloud doet zijn intrede, maar hoe houdt u het applicatielandschap gemakkelijk te beheren en voldoet u op een veilige manier aan de wensen van de gebruiker? Deze infographic beschrijft de verschillende aspecten die komen kijken bij een multi-cloud infrastructuur.

Lees verder

Cloud Computing :  Waarom SAP goedkoper en flexibeler op Azure draait

De cloud heeft zich ontwikkeld tot een platform dat nieuwe kansen voor business creëert. Niet alleen de besparingen op infrastructuur zijn interessant, ook de extra flexibiliteit kan heel belangrijk zijn voor organisaties. Een oplossing als SAP op het cloudplatform Azure kan een hele interessante optie zijn. Wilt u meer weten over deze oplossingen? Download de whitepaper SAP on Azure; Why you should go there en zet de eerste stap naar een efficiëntere organisatie.

Lees verder

Partner

IBM

IBM is het grootste bedrijf op het gebied van informatietechnologie ter wereld, en al 80 jaar toonaangevend bij ondersteuning van innovaties voor het bedrijfsleven. IBM is wereldwijd actief bij de levering van geavanceerde informatietechnologie.

Profiel IBM ›
 
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.