Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Success Story Express yourself

De klant betrekken bij het product

Philips is een bedrijf wat er naar streeft om een stap voor de concurrentie te zijn. Hierbij gaat het om de marketing en trends op het gebied van digitale marketing en Social Media. Onlangs heeft Philips besloten om de manlijke verzorgingsproducten te gaan promoten met de lancering van een nieuwe website. De slogan van deze campagne is “Express yourself” waarmee mannen uitgedaagd worden om te kiezen voor wisselende stijlen van gezichtshaar. De website geeft niet alleen product informatie, maar betrekt de klanten daadwerkelijk bij het product.

Om de digitale marketing strategieën te versterken, is er gekozen voor Adobe Digital Marketing Suite voor de Web Experience Management. Dit is inclusief:

  • Adobe CQ Web Content management
  • Adobe CQ Social Communities
  • Adobe CQ Capabilities voor Multi-Site Management

Met Adobe CQ is het gemakkelijk om snel content op de website te managen en publiseren. Daarnaast is het makkelijker om effectiever betrokken te zijn met mensen op Social Media zoals Facebook en Twitter.

Download de whitepaper
Download vrijblijvend de volledige whitepaper over de succes story van Philips. Deze whitepaper gaat dieper in op Adobe Digital Marketing Suite voor de Web Experience Management.

Bekijk ook de video over de Succes Story van Philips