Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Reducing Costs With Next-generation Firewalls

Door firewall kosten besparen op bedrijfsnetwerk

Van veel bedrijven is de netwerkbeveiliging onvoldoende effectief. Door de hoeveelheid en vooruitgang van verschillende applicaties en de toename aan dreigingen is het voor organisaties lastig controle te houden. Om het bedrijfsnetwerk veilig te houden moeten organisaties soms veel te hoge kosten maken. Sommige organisaties hebben ontdekt dat het investeren in innovatie kan resulteren in verbeterde zichtbaarheid en controle op het bedrijfsnetwerk, terwijl de ‘cost of ownership’ wordt verminderd.

Organisaties staan in het huidige economische klimaat voor twee uitdagingen wanneer het gaat om het bedrijfsnetwerk:

  1. Terugkrijgen van zichtbaarheid en controle over de bedrijfsnetwerken.
  2. Kosten besparen.

In deze whitepaper wordt een oplossing geboden die het bedrijfsnetwerk effectief beschermt en tegelijk in de kosten bespaart. De paper onderzoekt drie organisaties, de legacy infrastructuur die zij hebben vervangen, the PAN next-generation firewalls die zijn hebben geïmplementeerd en de kostenbesparingen, gemiddeld 50%, die zij hebben gerealiseerd.

Download de whitepaper
Download de volledige whitepaper en lees meer over hoe investeringen in innovatie uiteindelijk een beter zichtbaarheid van en controle op het bedrijfsnetwerk en daarbij kostenbesparingen realiseren.

 

Download de whitepaper
Download