Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Op weg naar de dynamische werkomgeving

De Dynamische Desktopinfrastructuur voor een ideale werkomgeving

Organisaties zijn op zoek naar flexibiliteit en men werkt steeds vaker in verschillende teams en tijd- en plaats ongebonden. De klassieke desktopinfrastructuur, waarbij persoonsgebonden PC’s op vaste werkplekken staan, voldoet dan ook steeds minder. Een dynamische desktopinfrastructuur is essentieel bij het faciliteren van Het Nieuwe Werken (HNW). Daarbij komt een dynamische infrastructuur uiteindelijk ook de productiviteit en tevredenheid van de werknemer ten goede.

Organisaties die Het Nieuwe Werken willen implementeren dienen de hele organisatie daar goed op af te stemmen. De flexibiliteit van de dynamische desktopinfrastructuur helpt hierbij. Deze infrastructuur overstijgt de grenzen van het kantoorgebouw en is voor geautoriseerde werknemers altijd en overal toegankelijk, betrouwbaar en beveiligd.

De dynamische desktopinfrastructuur helpt organisaties te streven naar een werkomgeving die voor alle betrokkenen het beste resultaat biedt, de ‘ideale werkomgeving’. Een dergelijke werkomgeving laten in grote lijnen het volgende beeld zien:

  • Eindgebruikers ervaren maximale vrijheid en tevredenheid
  • Systeembeheerder ervaren minder druk
  • Managers ervaren meer zekerheid

Lees in deze whitepaper meer over hoe organisaties de ideale werkomgeving kunnen creëren voor hun werknemers met behulp van een dynamische desktopinfrastructuur.

 

Download de whitepaper
Download