Cloud zorgt voor succes in de industrie en groothandel

Zorg voor snelheid en wendbaarheid in jouw bedrijf

Cloud zorgt voor succes in de industrie en groothandel

Snel inspelen op veranderingen in de markt en behoeften van jouw klanten; dat is waar het in deze digitaliserende wereld om gaat. Ook binnen de groothandel en industrie zien we dat moderne technologie bedrijven wendbaarder en efficiënter maakt. Groothandelaren die vastzitten aan verouderde on-premise software missen zo de boot en lopen het risico om de strijd met hun concurrenten te verliezen. Wie voorop wil blijven, moet dus aan de slag met het moderniseren van de bedrijfssoftware. Een stap naar de cloud dient zich aan, maar er doen zoveel verhalen de ronde. Wat is de waarheid? Je leest het hier!

Hulp bij het kiezen van de juiste leverancier

De eerste stap is gezet, de beslissing om software richting de cloud te verhuizen is gemaakt. Hoe gaat het nu verder? Je bent in gesprek met diverse partijen, maar wie kies je? Het helpt om je volgende vragen te stellen:

  • Is het een betrouwbare partij? Hebben ze voldoende ervaring?
  • Welke SLA’s hanteren ze? Is het een transparant bedrijf?
  • Heeft het bedrijf de juiste certificering?

Dit zijn slechts enkele vragen die jou helpen hierbij helpen, meer handige tips vind je in de whitepaper.

Alle smaken op een rij

We weten inmiddels allemaal wat de cloud is, toch is het goed om nog even alle verschillende varianten, en de verschillen, op een rij te zetten. Er zijn zoveel variaties, niet vreemd dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Zo is er de publieke cloud, hybride cloud, private cloud, IaaS, PaaS en multi-vendor. Ben jij nog mee?

Feit en fictie over de cloud

Hoe zit het precies met de veiligheid van jouw data in de cloud? Behouden we controle over onze gegevens? Deze whitepaper zet alles voor jou op een rij en maakt jouw reis naar de cloud een stuk eenvoudiger. Zo kan jij je richten op het verder optimaliseren van jouw producten en dienstverlening.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Oracle NetSuite

Oracle NetSuite levert bedrijven overal ter wereld uniforme systemen in de cloud die ongeëvenaarde mogelijkheden bieden om hun bedrijfsactiviteiten aan te sturen.

Profiel Oracle NetSuite ›
 
 

Download artikel

Cloud zorgt voor succes in de industrie en groothandel

Door dit kennisdocument te downloaden, geeft u toestemming dat uw contactgegevens gedeeld worden met Oracle NetSuite en dat er contact met u kan worden opgenomen over producten en services die gerelateerd zijn aan dit kennisdocument.

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.