Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Effectief en overzichtelijk werken in de cloud

Stap over met dit overzichtelijke 6 stappenplan

In de cloud werken wordt met het thuiswerken steeds populairder. Deze manier van werken vraagt wel om een digitale transformatie van je organisatie. Ervaart jouw IT-afdeling ook steeds meer druk van de razendsnelle ontwikkelingen rondom werken in de cloud? Dat is niet zo gek. Een transitie naar de cloud kan een flinke uitdaging zijn. Maar als organisatie wil je wel zoveel mogelijk kansen benutten die bijdragen aan meer efficiëntie, betere veiligheid en hogere klanttevredenheid. Lees daarom in deze whitepaper welke 6 stappen je moet volgen voor een effectieve en overzichtelijke sprong naar de cloud voor jouw bedrijf.

Binnen 6 stappen naar een effectieve cloudtransitie

Een slimme cloudstrategie is cruciaal voor de effectiviteit van de transitie. Hoe pak je dit transitietraject eigenlijk aan? Met welke valkuilen moet je rekening houden? En hoe ga je aan de slag met het bepalen van je visie en strategie? Dat zijn allemaal vraagstukken waar je je hoofd over kan breken. Daarom geeft dit handige stappenplan je inzicht in welke stappen jij moet ondernemen voor een optimale en soepele overgang naar de cloud. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Visie en strategie bepalen: Hoe stel je een cloudstrategie op waarbij alle processen in de organisatie opgenomen en beoordeeld zijn?
  • Uitrollen van de nieuwe omgeving: hoe breng je een migratieplan tot uitvoer?
  • Optimalisatie: de ICT-markt is volop in ontwikkeling. Hoe blijf je bij met alle vernieuwingen?

Krijg grip op alle IT-ontwikkelingen

Wil je dat jouw bedrijf snel gebruik kan maken van allerlei nieuwe technologieën? Dan begin je bij een migratie naar de cloud. Dat bespaart tijd, geld én frustratie. Van begin tot eind is een cloudtransitie een uitdaging voor IT-managers. Download daarom deze whitepaper met overzichtelijk stappenplan en geef jouw bedrijf de opstap naar een effectieve overgang.

 

Download de whitepaper
Download