Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Cloud zorgt voor succes in de industrie en groothandel

Zorg voor snelheid en wendbaarheid in jouw bedrijf

Snel inspelen op veranderingen in de markt en behoeften van jouw klanten; dat is waar het in deze digitaliserende wereld om gaat. Ook binnen de groothandel en industrie zien we dat moderne technologie bedrijven wendbaarder en efficiënter maakt. Groothandelaren die vastzitten aan verouderde on-premise software missen zo de boot en lopen het risico om de strijd met hun concurrenten te verliezen. Wie voorop wil blijven, moet dus aan de slag met het moderniseren van de bedrijfssoftware. Een stap naar de cloud dient zich aan, maar er doen zoveel verhalen de ronde. Wat is de waarheid? Je leest het hier!

Hulp bij het kiezen van de juiste leverancier

De eerste stap is gezet, de beslissing om software richting de cloud te verhuizen is gemaakt. Hoe gaat het nu verder? Je bent in gesprek met diverse partijen, maar wie kies je? Het helpt om je volgende vragen te stellen:

  • Is het een betrouwbare partij? Hebben ze voldoende ervaring?
  • Welke SLA’s hanteren ze? Is het een transparant bedrijf?
  • Heeft het bedrijf de juiste certificering?

Dit zijn slechts enkele vragen die jou helpen hierbij helpen, meer handige tips vind je in de whitepaper.

Alle smaken op een rij

We weten inmiddels allemaal wat de cloud is, toch is het goed om nog even alle verschillende varianten, en de verschillen, op een rij te zetten. Er zijn zoveel variaties, niet vreemd dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Zo is er de publieke cloud, hybride cloud, private cloud, IaaS, PaaS en multi-vendor. Ben jij nog mee?

Feit en fictie over de cloud

Hoe zit het precies met de veiligheid van jouw data in de cloud? Behouden we controle over onze gegevens? Deze whitepaper zet alles voor jou op een rij en maakt jouw reis naar de cloud een stuk eenvoudiger. Zo kan jij je richten op het verder optimaliseren van jouw producten en dienstverlening.

 

Download de whitepaper
Download