Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Kunstmatige intelligentie en automatisering dragen bij aan betere beslissingen

Intelligente automatisering maakt processen slimmer

Dankzij de inzet van nieuwe technologie is steeds meer automatisering mogelijk. Vooral de recente ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie en robotica hebben een grote invloed op hoe onze werkplek eruit ziet en hoe die er in de toekomst uit zal zien. Toch is het fout om te denken dat machines onze wereld overnemen en menselijke arbeid vervangt. De grote kracht is het slimmer en betrouwbaar maken van processen met behulp van kunstmatige intelligentie. We moeten dus niet kijken welke banen we kunnen vervangen door robots, maar welke taken we kunnen uitbesteden.

Uitdagingen in de telecommunicatie-branche

Deze whitepaper duikt dieper in het onderwerp en laat zien hoe je met automatisering betere en snellere beslissingen maakt. Je leest meer over de uitdagingen in de telecommunicatie-branche en welke rol intelligente beslissingsautomatisering speelt in het aanpakken van deze uitdagingen. Want dankzij de stijgende populariteit van mobiel internetten en de komst van 5G staat het traditionele verdienmodel onder druk.

Wat komt aan bod in deze whitepaper?

Deze whitepaper laat zien hoe je intelligente automatisering inzet in meerdere aspecten van jouw onderneming. Zo lees je onder andere meer over:

  • Risicobeheer en fraudepreventie: Cruciaal voor een financieel gezond bedrijf.  Automatisering maakt een eind aan het uitvoeren van verschillende controles door verschillende afdelingen. Door alle data samen te brengen verloopt het proces sneller, efficiënter en nauwkeuriger.

Wil jij ook meer weten over het automatiseren van bepaalde beslissingen? Benieuwd hoe jij meer haalt uit de klantdata die in jouw bedrijf aanwezig zijn? Ga dan aan de slag met de bevindingen uit deze whitepaper en breng jouw bedrijf een stap dichter bij datagedreven werken en beslissen.

 

Download de whitepaper
Download