Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Hoe dichten middelgrote bedrijven de analytics-kloof?

Reken af met deze 7 data-struikelblokken

‘Digitale transformatie is cruciaal voor het voortbestaan van jouw bedrijf’. ‘Data is de sleutel tot succes’. ‘Datagedreven werken is een vereiste voor succes in de toekomst’! Je hebt deze slagzinnen vast al vaak gelezen in blogs en opiniestukken, maar aan het eind van de dag ben jij vooral bezig met hoe je dat in hemelsnaam oppakt in jouw organisatie. Natuurlijk lijkt het je geweldig om op basis van feiten de dienstverlening te verbeteren of misschien zelfs voorspellingen te maken op basis van historische data. Maar de realiteit is dat er geen data scientist in de organisatie rondloopt.  Collega’s die op eigen initiatief een poging wagen, lopen al snel aan tegen de beperkingen van programma’s als Excel en hebben de grootste moeite om data uit verschillende applicaties samen te brengen.

Middelgrote bedrijven lopen achterop

De kans is bijzonder groot dat bovenstaand scenario jou bekend in de oren klinkt, het is namelijk een probleem bij veel middelgrote bedrijven. Klanten verwachten in deze on-demand samenleving een dienstverlening die helemaal op hen is afgestemd, maar door de traditionele manier van werken kunnen middelgrote bedrijven daar vaak niet aan beantwoorden. Toch is het belangrijk om de kloof met de enterprises te dichten. Daarom lees je in deze whitepaper 7 data-struikelblokken van middelgrote ondernemingen en lees je hoe je deze aanpakt.

Reken af met deze 7 data-belemmeringen

Deze whitepaper biedt middelgrote ondernemingen een helpende hand in hun reis naar datagedreven werken door ze inzicht te geven in de belangrijkste data-belemmeringen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

  • Data zitten overal en nergens; collega’s weten niet hoe ze alles kunnen samenbrengen;
  • We gebruiken meerdere applicaties, maar er zitten bijna nergens analysemogelijkheden in of ze zijn heel beperkt.

Benieuwd naar de andere struikelblokken? En natuurlijk, wil je weten hoe je ze succesvol omzeilt en ook start met echt datagedreven werken? Download dan snel deze whitepaper en ontdek hoe middelgrote bedrijven de analytics-kloof kunnen dichten!

 

Download de whitepaper
Download