Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

De SharePoint geïntegreerde digitale ondertekeningsoplossing

Digitaal ondertekenen met SharePoint

Veel bedrijven, overheden en clouddiensten over de hele wereld maken gebruik van een digitale ondertekeningsoplossing van CoSign. Papierintensieve processen worden omgezet naar papierloze processen. Enkele voordelen hiervan zijn:

  • Beperken van de papiergerelateerde kosten
  • Verbeteren van de efficiëntie
  • Veiligheid voor de volledige bedrijfsomgeving

Digitaal ondertekenen met SharePoint
Met een combinatie van CoSign en CoSign Connector voor SharePoint kunnen documenten, lijstitems en records op de SharePoint server in voorbeeldweergave worden bekeken, ondertekent, geverifieerd, goed gekeurd, aanvaard en geauditeerd. Dit alles is mogelijk zonder de bestaande workflows, operationele processen, veiligheidsprocedures of beleidsregels te wijzigen.

Auto-sign
Auto-sign is ook een van de mogelijkheden in deze oplossing. Auto-sign geeft een gebruiker de mogelijkheid om een workflow te machtigen om in zijn of haar naam te ondertekenen. Lees meer over de mogelijkheden van auto-sign in het volledige artikel.

Download het artikel
Wilt u meer te weten komen over deze SharePoint geïntegreerde digitale ondertekeningsoplossing? Download geheel vrijblijvend het volledige artikel met daarin onder andere een beknopte casestudy.

 

Download de whitepaper
Download