Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Standaardisatie stroomlijnt datacenters Arris Group

Netwerkinfrastructuur inzichtelijk maken

Overzicht houden in een groot datacenter kan lastig zijn. Hoe zijn apparaten met elkaar verbonden? Waar bevinden zij zich in het netwerk? Wat is de capaciteit van de huidige infrastructuur? Om deze vragen te beantwoorden zien organisaties zich genoodzaakt regelmatig hun datacenter te inventariseren. Netwerkbeheerders zullen vaak fysiek aanwezig moeten zijn voor onderhoud.

Om haar datacenter efficiënter te beheren, heeft Arris Group Inc. een beroep gedaan op de Data Center Planner van Avocent. Deze web-based software maakt de gehele infrastructuur van netwerken inzichtelijk. Informatie over de capaciteit en het energieverbruik van datacenters is zo eenvoudig op te vragen. Organisaties importeren configuratie instellingen van hun systemen en krijgen zo een goed beeld van hun infrastructuur, zonder fysiek aanwezig te zijn in het datacenter. Bovendien zijn de systemen met slechts één softwarepakket te beheren.

Download de whitepaper om meer te weten te komen over de keuze van Arris Group Inc. voor de Data Center Planner van Avocent.

 

Download de whitepaper
Download