7 keer meer succes bij linkbuilding

Linkbuilding, hoe doe je dat?

Linkbuilding, hoe doe je dat?

Het eerste zoekresultaat levert extra traffic én leads op. Vooral als de content goed aansluit bij de klantwens. Relevante externe links (backlinks) maken of kraken het succes van je website. Zoekmachines controleren daartoe de backlinks om checken of de content kwalitatief in orde is. Goede backlinks zorgen ervoor dat Google je site beter waardeert. Hoe dat precies zit lees je in deze whitepaper. Het is geen theoretisch verhaal, maar het geeft je praktische handvatten.

Misbruik van linkbuilding wordt bestraft

Google is genadeloos als je verkeerde backlinks gebruikt. Merkt de zoekmachine dat je doorlinkt naar een verzamelpagina, dan krijg je vaak zonder pardon een penalty uitgedeeld. Goed gedrag wordt beloond met bonuspunten. Link daarom door naar relevante blogs of artikelen.

Maak backlinks vanuit de juiste pagina’s en websites:

  • Hoe populairder de site waar je vandaan linkt, des te beter
  • 10 of honderden links van één website naar jouw website tellen als één
  • Relevantie boven alles
  • Dofollow- en nofollowlinks zijn van belang

Ankerteksten doen er toe

Gebruik je geen ankerteksten? Dat is jammer, want deze helpen de beoordeling van je website te verbeteren. Een goede ankertekst moet wel aan een paar voorwaarden voldoen. Welke dat zijn, kom je te weten in deze whitepaper.

Op weg naar nummer één

Goede backlinks plaveien de weg naar de felbegeerde koppositie. Er zijn meer wegen die naar succes leiden, de spamscore, de actualiteit van de link en meer. Ga vandaag nog aan de slag om de vindbaarheid van je website te verbeteren. De eerste stap zet je met het downloaden van deze whitepaper.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Online Marketing bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Online Marketing :  2 marketing trends die je niet mag missen

De hoeveelheden data die organisaties ter beschikking hebben zijn enorm. De uitdaging voor marketeers is deze ruwe data omzetten in waardevolle informatie. Hoe pak je dat aan? Hoe verenig je IT met marketing zodat je de klantreis kunt optimaliseren? Deze whitepaper verdiept 2 marketing trends die jouw organisatie helpen bij het effectief inzetten van nieuwe technologie.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.