Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

ICT werkplek is vaak inflexibel, inefficient en onbeheersbaar

Een flexibelere werkomgeving met Het Nieuwe Werken

Met het nieuwe werken zijn vaste werkplekken en -tijden verleden tijd. Organisaties zien graag flexibele en efficiënte werknemers. Daarbij vragen diezelfde organisaties meer productiviteit en kwaliteit. ICT-managers staan hierdoor voor de uitdaging om ‘het nieuwe werken’ versneld mogelijk te maken.

“Nieuwe applicaties dienen zich wekelijks aan, terwijl bestaande applicaties regelmatig moeten worden bijgewerkt en verouderde applicaties nog in de lucht moeten blijven. En alsof dat nog niet genoeg zorgen voor u zijn, vervallen de vaste kantoortijden en bent u de trotse ICT-manager van een 24-uursorganisatie.”

Door de snelle opkomst van ‘Het Nieuwe Werken’ zijn organisaties afhankelijker van ICT dan ooit. Toch is de ICT-werkplek nog te vaak inflexibel, inefficiënt en onbeheersbaar. In dit artikel worden twee soorten ICT-werkplekken behandeld, namelijk de klassieke ICT-werkplek en de centrale ICT-werkplek.

Download dit artikel
Download het volledige artikel waarin de klassieke en centrale ICT-werkplek worden uitgelicht en waarin de belangrijkste ‘pijnpunten’ bij het nieuwe werken worden behandeld.

 

Download de whitepaper
Download