Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Dit is de reden dat u gebruik moet maken van Citrix Cloud Services

De flexibiliteit en vrijheid om elke combinatie in de cloud te maken

De weg naar de cloud levert voor elke organisatie uitdagingen op. Of u nu applicaties in de cloud gebruikt of de volledig infrastructuur naar de cloud wilt brengen, u wil een weloverwogen besluit nemen. Wat uw cloud-strategie of gewenst niveau van acceptatie ook is, elke organisatie wil:

  • De flexibiliteit om zelf te kiezen voor een cloud service, wanneer u dat wil.
  • De vrijheid om elke combinatie van on-premise en cloud-resources van elke leverancier te gebruiken.
  • Snel en eenvoudig cloud-services activeren, beveiligen, beheren en optimaliseren. Zodat uw volledige cloud-journey de beste resultaten levert voor de gebruiker.

Implementeer cloud-services in uw organisatie

Of uw organisatie nu net begint met de implementatie van cloud of al een cloud-first strategie heeft gerealiseerd, er zijn oplossingen die passen bij het stadium waar u zich bevindt. Wellicht maakt u al gebruik van Citrix cloud-diensten en wilt u de bestaande diensten met elkaar verbinden. Met het lezen van deze whitepaper bent u op de hoogte van de mogelijkheden en de verschillende combinaties die u kunt maken.

Veilige implementatie, integratie en beheer

Citrix cloud is een platform gehost door Citrix services. Het verbindt met elke cloud of infrastructuur die u kiest (on-premise, public cloud, private cloud of hybride cloud). Het stelt u in staat om één omgeving te creëren, managen en ontwikkelen voor uw app’s en datagebruik, met een “single point of access en controle” voor de gebruiker.
Het is:

  1. Snel – De implementatie kost niet weken, maar uren
  2. Simpel – Weinig om te installeren en integreren
  3. – Apps + desktops + mobile + data

Starter of ervaren – ga aan de slag!

Bent u zich net aan het oriënteren op de mogelijkheden van de cloud of wilt u verschillende cloud-applicaties met elkaar verbinden? Iedere organisatie wil de flexibiliteit om zelf te kiezen en de vrijheid om elke combinatie te maken die ze willen. Lees meer over de mogelijkheden in deze whitepaper over Citrix Cloud Services.