Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Zorg voor een goed begin van je (online) werkdag

Waarom is een dagstart net nu belangrijk?

Langzaam maar zeker versoepelen de corona-maatregelen en krijgen we weer iets meer vrijheid. Maar een terugkeer naar hoe het voorheen was, dat zit er voorlopig nog niet in. Thuiswerken waar mogelijk blijft de norm en wie toch naar kantoor gaat doet dat met gepaste afstand en met minder collega’s op kantoor dan voorheen. Het ziet er dus naar uit dat we nog gedurende langere tijd vooral online zullen vergaderen en collega’s vaker via de webcam zien dan in real life.

Praat iedereen bij met een dagstart

Voor veel mensen is het lastig om verbonden te blijven met de afdeling en met collega’s, daarom is het een goed idee om een dagstart te introduceren. Zo’n dagstart, of daily stand-up, is geen onbekende voor scrum teams, maar leent zich ook perfect voor andere teams. In deze praktische webinar leer je meer over zo’n dagstart en vertellen Bram en Tijmen van Portiva jou meer over het organiseren van zo’n efficiënte dagstart.

De dagstart: ontdek er alles over in deze webinar

  • Wat is het nut van een dagstart? Wat zijn de voordelen?
  • Hoe zet je Teams in om zo’n dagstart te faciliteren
  • Do’s en don’ts van een dagstart
  • Praktijkvoorbeelden
  • De funfactor van een dagstart

Merk jij dus ook dat jouw collega’s behoefte hebben aan meer communicatie binnen het team? Of zie je teams in de organisatie die baat kunnen hebben bij zo’n dagelijkse check-up met collega’s en wil je dat graag faciliteren in Microsoft Teams? Bekijk dan snel deze webinar en deel hem met jouw collega’s!

 

Bekijk Webcast