Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Zo ziet het moderne mkb er uit!

5 must-haves voor een succesvolle onderneming

Het leven van een mkb’er is nooit saai! De ene week is het hollen om bij te blijven, een week later lijk je stil te staan. Tegelijk gebeurt er ook een hoop in de wereld wat grote invloed heeft op jouw bedrijf. Zo is er de verschuiving naar de online wereld, de ingrijpende coronamaatregelen die ons leven tijdelijk helemaal op z’n kop zetten en de hoge verwachtingen die klanten stellen aan jouw producten en diensten. Wil je in de toekomst garant staan voor succes, dan zijn er een aantal trends en must-haves waar je niet omheen kan.

Stel jij jezelf soms ook deze vragen?

  • Hoe zorg ik ervoor dat mijn bedrijf snel kan reageren op onverwachte situaties zoals langdurig thuiswerken of plotseling uitwijken naar een andere locatie?
  • Hoe reageer ik snel op pieken en dalen in de markt?
  • Hoe speel ik in op de hoge verwachtingen van mijn klanten?
  • Hoe maak ik mijn bedrijf aantrekkelijker voor jonge medewerkers?
  • Is er een manier om mijn collega’s op locatie sneller te informeren over wat er speelt in het bedrijf?
  • Hoe bescherm ik mijn bedrijf tegen cybercriminelen?
  • Is het handig om bedrijfsinformatie via WhatsApp te delen?

Deze vragen zijn nauw verbonden met de 5 trends die de blauwdruk vormen voor een succesvolle en moderne mkb-organisatie. Wil je weten welke trends dat zijn en wil je graag zien hoe ook jij daar snel op inspeelt? Download dan hier de whitepaper De blauwdruk voor een moderne mkb-organisatie en schakel vandaag nog naar een hogere versnelling. Je zal zien dat een hoop innovatieve technologieën dichterbij zijn dan je denkt!

 

Download de whitepaper
Download