Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Zo maak je iedereen blij met een nieuwe werkplek

Eenvoudiger voor IT én medewerkers

We verwachten dat onze werkplek op dezelfde manier werkt als onze devices thuis. Toch is dit vaak nog niet het geval. Veel medewerkers ervaren hun werkplek als traag en de werkomgeving, vaak een VDI, combineert niet lekker met mobiele devices. Is het niet tijd om te zorgen voor een werkplek waar medewerkers echt blij van worden? Een werkplek die ook door de IT-afdeling eenvoudig te beheren is? Deze webcast laat het je zien.

Medewerkers versus IT-afdeling

Het lijkt een moeilijke opdracht: een werkplek uitrollen die zowel medewerkers als de IT-afdeling blij maakt. Om te weten wat deze verschillende groepen gebruikers precies verlangen is het goed om stil te staan bij hun verwachtingen en behoeften. Onze collega’s op de werkvloer willen vooral snel aan de slag met het device naar keuze, ongeacht hun locatie en zelf kiezen welke applicaties ze gebruiken. De IT-afdeling wil dan weer een lagere beheerlast zodat er tijd is voor innovatie en wil een werkplek die ze kunnen afstemmen op specifieke groepen binnen de organisatie.

Welke vragen worden beantwoord in deze webcast?

  • Wat zijn de werkplek-trends?
  • Wat is een werkplek in de cloud en hoe ziet die eruit?
  • Demo: Hoe werkt een medewerker in een cloud werkplek?
  • Wat zijn de voordelen van een cloud beheerde werkplek?
  • Hoe zorg je voor een goede gebruikersadoptie?

Klaar voor een betere samenwerking?

Een werkplek in de cloud zorgt onder andere voor een betere samenwerking tussen collega’s en externen. Kan jouw organisatie daar nog stappen in maken? Of ben je benieuwd naar de rest van de voordelen? Bekijk dan deze webcast!

 

Bekijk Webcast