Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Zet sociale inzichten om in saleskansen

Een nieuw tijdperk in de kunst van het verkopen

Nieuwe technologische ontwikkelingen hebben er voor gezorgd dat ook salesfuncties veranderingen ondergaan. Natuurlijk maakt dit het voor de sales moeilijker, veel klanten vinden tegenwoordig antwoorden online en baseren hier hun keuze op. Maar deze nieuwe technologieën kunnen verkopers ook helpen om het verkoopproces te vereenvoudigen. Waardoor verkopers efficiënter en succesvoller te werk kunnen gaan. Verschillende informatie zoals: productomschrijvingen, klantbeoordelingen en concurrentievergelijkingen zijn allemaal te verkrijgen via internet of social media. Klanten maken gebruik van deze informatie, vormen hiermee hun mening of maken de keuze specifieker, voordat de klant met de verkopende partij in zee gaat.

Zet u sociale inzichten om in verkoopmogelijkheden?
Als uw klanten gebruik maken van social media en internet om meer te leren over uw bedrijf bedrijven en/of producten, waarom zou u er dan geen gebruik van maken? Gebruik deze sociale netwerken om uw klant nog beter te leren kennen. Wellicht kunt u er achter komen hoe een klant denkt over uw producten of dat ze ontevreden zijn met een product van de concurrentie. Kom meer te weten over het omzetten van social media in concrete verkoopmogelijkheden in de volledige whitepaper.

Wat kan de Microsoft salesproductiviteitsoplossing hierin betekenen?
Met de juiste salesproductiviteitsoplossing is het mogelijk om de manier van werken bij de verkoopafdeling om te zetten. Met de Microsoft salesproductiviteitesoplossing is het mogelijk om de saleskansen op vijf gebieden verbeteren:

  1. Social
  2. Inzichten
  3. Samenwerking
  4. Procesautomatisering
  5. Mobiel

Lees meer over de mogelijkheden om de salesafdeling te veranderen in deze whitepaper. Download geheel vrijblijvend de volledige whitepaper “A new age of selling”.

 

Download de whitepaper
Download