Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Zero trust: “Vertrouw niemand, controleer alles”.

Vandaag de dag werken we flexibel, mobiel en altijd online. Dat maakt dat traditionele beveiligingsmethodes niet langer toereikend zijn. Doordat medewerkers vanaf verschillende locaties en met diverse apparaten het bedrijfsnetwerk benaderen, ontstaan er al snel zwakke punten in de beveiliging. Criminelen vinden deze zwakke punten en maken er misbruik van, soms met onherstelbare schade.

Dit los je niet op door systemen verder af te schermen, maar door de juiste controles uit te voeren aan de voordeur. Controleer wie, wanneer en op welke manier binnen probeert te komen in jouw belangrijke systemen. Dat is de kern van Zero Trust, een beveiligingsaanpak met als credo: “Vertrouw niemand, controleer alles”. Herken wanneer een inlogpoging uit een verkeerde geografische locatie komt. Of wanneer een medewerker informatie zoekt op plekken waar hij of zijn niets te zoeken heeft.

Onderstaand whitepaper beschrijft deze beveiligingsprincipes en hoe je een robuuste Zero Trust strategie opbouwt. Eentje dit past bij jouw organisatie.

 

Download de whitepaper

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MostWare

Bij MostWare geloven we dat iedere organisatie toegang moet hebben tot de mooiste IT-oplossingen. Daarom delen wij al sinds 1990 graag onze kennis en kunde. Inspireren met IT noemen we dat. Dat doen we altijd vanuit het oogpunt van onze klant.

Lees verder

 

Bezoek de website