Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Worklight Software een ondersteuning voor uw mobiele besturingssysteem

Bouw, test, run en manage mobiele applicaties

De hedendaagse gefragmenteerde mobiele landschap ervaart applicatie ontwikkelingsproblemen. De verschillende besturingssystemen nemen toe, evenals de mix van apparaten en vormfactoren. Omwille van de problemen heeft de markt voor crossplatforms een oplossing bedacht waardoor de mobiele ontwikkeling zorgeloos verder kan ontwikkelen. Veel oplossingen hebben tekortkomingen, zoals een beperkte ontwikkelingsomgeving waardoor mobiele ontwikkelaars moeten afwegen tussen kosten en tijd om user experience te realiseren.

Ondersteuning voor uw mobiele besturingssysteem
Met de IBM worklight software krijgen bedrijfsleiders binnen organisaties de mogelijkheid om hun organisaties te vergroten met het gebruik van mobiele apparaten. Het biedt een open, uitgebreid en gevorderd platform waarop bedrijfsleiders kunnen bouwen, testen en mobiele applicaties kunnen beheren. Met Worklight, kunt u efficiënter ontwikkelen, testen, uitvoeren en beheert u HTML5, hybride en inheemse toepassingen. Ook kunt u helpen bij het verbeteren van de mobiele applicatie en kunt u een omgeving ,die rijk is aan veiligheid, creëren voor de mobiele applicaties. Worklight gebruikt standaard technologieën die vrijwel het gebruik van de code kunnen elimineren.

Wat kunt u allemaal met Worklight?:

  • Ondersteuning van meerdere mobiele besturingssystemen vanuit een enkele, gedeelde code base.
  • Gemakkelijk verbinden en synchroniseren van enterprise data, applicaties en cloud-diensten.
  • De beveiliging van mobiele applicaties versterken met het milieu rijke beveiligingssysteem.
  • U kunt uw mobiele applicaties beheren vanuit een centraal controlepunt.

Download deze whitepaper
In deze whitepaper leest u alles over Worklight Stoftware, een ondersteuning voor uw mobiele besturingssysteem. Download gratis en vrijblijvend deze whitepaper en kom alles te weten over de ondersteuning en beveiliging van uw mobiele applicaties.