Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Work gets done with IBM Business Process Manager

Voldoen aan de verwachtingen van de klant met Business Process Manager

Als de leverancier niet voldoet aan de verwachtingen van klant, is de keus voor een nieuwe leverancier makkelijk. Social media worden gebruikt voor het vragen van meningen en ervaringen over bedrijven, producten en diensten. Hierdoor kunnen goede én slechte ervaringen binnen enkele seconden in een heel netwerk gedeeld worden. Organisaties zijn altijd opzoek naar nieuwe innovatieve manieren om de groei te stimuleren en de stijgende verwachtingen van de klant te voldoen. Om de controle over de kosten te houden is het van belang om de processen te vereenvoudigen.

IBM Business Process Manager helpt medewerkers die bezig zijn met processen te begrijpen hoe de processen daadwerkelijk worden gebruikt in de organisatie. Dit geeft werknemers de controle over de manier van werken door middel van processen.

IBM Business Process Manager heeft een aantal belangrijke innovaties die bijdragen aan de efficiëntie van processen en de business agility te verbeteren. Enkele van deze innovaties zijn:

  • Proces Portaal
  • Proces Centrum
  • Prestatie Datawarehouse
  • Proces Optimalisatie

Download de whitepaper
Wilt u meer te weten komen over de Business Process Manager? Download geheel vrijblijvend de whitepaper over dit onderwerp. De whitepaper gaat verder op de functies en werking van de Business Process Manager.

 

Download de whitepaper
Download