Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Wisdom professional product documentation

Analytische applicatie voor beter klantinzicht en marktonderzoek

Bedrijven proberen op verschillende manieren ‘de consument’ beter te leren kennen. Met de komst van social media is de hoeveelheid informatie enorm toegenomen. Het analyseren van de gegevens kan dan ook een tijdrovende klus zijn. In deze whitepaper wordt een oplossing geboden in de vorm van een analytische applicatie die vrijwillige gegeven en anonieme consumentendata vanuit Facebook verkent. Met de applicatie krijgen organisaties inzicht in de demografie, interesses, activiteiten en motivaties van consumenten.

De Wisdom Professional applicatie van Microstrategy haalt data uit het Wisdom Netwerk. Dit is een netwerk waar miljoenen consumenten zich voor hebben ingeschreven om zo vrijwillig en anoniem aan de data bij te dragen. De applicatie geeft organisaties de mogelijkheid om consumenten en verschillende groepen te analyseren en segmenteren voor huidige en toekomstige marketingactiviteiten.

Download het complete document waarin een introductie wordt gegeven van de Wisdom Professional applicatie welke organisaties inzicht geeft in de demografie, interesses en activiteiten van consumenten.

 

Download de whitepaper
Download